Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Renault Megane R.S.;

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Renault Megane R.S.;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Renault Megane R.S.;

ΝΕΑ

Με τεχνογνωσία από την περίφημη Renault Sport, το νέο Renault Megane R.S. των 280 ίππων είναι ένα από τα πιο «καυτά» νέα μοντέλα που αναμένουμε στην αγορά. Πότε όμως θα το δούμε στη χώρα μας; ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Megane R.S. συνεχίζει μια παράδοση «καυτών» εκδόσεων των μοντέλων της Renault που προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της γαλλικής εταιρείας, όπως είναι το Clio R.S. ή οι προηγούμενες γενιές Megane R.S., οι οποίες έχουν διαγράψει τη δική τους ξεχωριστή πορεία στην κατηγορία των hot hatchback.

Στην 3η του γενιά, το Megane R.S. έρχεται εφοδιασμένο με έναν νέο 1.800άρη turbo κινητήρα βενζίνης που εφοδιάζει και το κουπέ Alpine A110, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους ισχύος. Η Renault συνδυάζει τον κινητήρα αυτό με 6τάχυτο μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων, με το δεύτερο να διαθέτει και λειτουργία Launch Control.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Megane R.S. θα έρθει διαθέσιμο με δύο set-up ανάρτησης, το Sport και το πιο hardcore Cup, ενώ παράλληλα θα υπάρχει σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση και υδραυλικά στοπ στα αμορτισέρ. Η Cup επιλογή θα διαθέτει και μπλοκέ διαφορικό τύπου Torsen.

Megane RS 640 (4)

Σε ό,τι αφορά στην άφιξή του στη χώρα μας, όπως μας ενημέρωσε η ελληνική αντιπροσωπεία η άφιξη του νέου Renault Megane R.S. στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για το B’ Τρίμηνο του 2018. To ίδιο διάστημα αναμένεται να διατεθεί και η πιο σκληροπυρηνική έκδοση Trophy με 300 άλογα ισχύος.

Advertisement

Megane RS 640 (3)

Megane RS 640 (2)

Advertisement