Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο VW Golf;

Ελλάδα 18:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο VW Golf;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο VW Golf;

ΝΕΑ

Το VW Golf βρίσκεται στην 7η γενιά του, όμως η γερμανική μάρκα έχει ολοκληρώσει σχεδόν την εξέλιξη της επόμενης 8ης γενιάς του, αποκαλύπτοντας από σήμερα πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, με βάση την επίσημη ανακοίνωση των Γερμανών, το νέο Golf 8ης γενιάς θα βγει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της VW στο Βόλφσμπουργκ σε 75 εβδομάδες από σήμερα και πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2019.

Με βάση μάλιστα την παραπάνω χρονολογία, είναι δεδομένο ότι η VW θα μας το αποκαλύψει πρώτα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάτι (ίσως ένα πρωτότυπο) και στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Ralf Brandstätter, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της VW, μαζί με τη νέα γενιά των ηλεκτρικών I.D. μοντέλων της εταιρείας, το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς του Golf στρατηγικά θα είναι το πιο σημαντικό από οποιοδήποτε άλλο νέο μοντέλο της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τώρα στο ποιόν του νέου γερμανικού best-seller, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο VW Golf εκτός από το ό,τι πιθανότατα θα αυξήσει ελαφρώς τις διαστάσεις του (κυρίως το μεταξόνιο), θα ελαφρύνει σε βάρος, ενώ είναι δεδομένο ότι θα λάβει και περισσότερες τεχνολογίες ημι-αυτόνομης οδήγησης.