Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Citroen C5

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο Citroen C5

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Citroen C5

ΝΕΑ

Σαφές χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε η Citroen θα λανσάρει την επόμενη, τρίτη γενιά του C5, έδωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της μάρκας, Linda Jackson. Και αυτό δεν είναι μακριά…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, την αναμένουμε το 2020 όπως η Βρετανίδα μάνατζερ αποκάλυψε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Automotive News Europe, στο πλαίσιο της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Χρονικός ορίζοντας με ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς πως η δεύτερη γενιά του εν λόγω μοντέλου σταμάτησε να πωλείται στην Ευρώπη μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Η Jackson δικαιολόγησε τα κενά τόσο στη γκάμα της μάρκας όσο και στις… διάδοχες καταστάσεις, ρίχνοντας την ευθύνη στην απόσχιση της DS, του πολυτελούς παρακλαδιού της γαλλικής μάρκας. Όμως υπάρχει φιλόδοξο πλάνο για να καλυφθούν, μέσω ποικιλίας οχημάτων και παραλλαγών των ίδιων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο αυτό, πριν δούμε το νέο σεντάν που θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της Citroen (τουλάχιστον έως ότου κι αν τελικά δημιουργηθεί και C6, αναμένεται να δούμε το C5 Aircross, που θα βασίζεται στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη και θα είναι το νέο, μεγάλο SUV των Γάλλων. Δείτε το πατώντας εδώ.

Τέλος, η CEO της μάρκας τόνισε πως η στρατηγική που έχει χαράξει για τα μοντέλα που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια, δεν θα επηρεαστεί από την πρόσφατη εξαγορά της Opel από το PSA Group.