Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα πουληθεί αυτή η BMW Ζ3 M Coupe του 2002;

Ελλάδα 10:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα πουληθεί αυτή η BMW Ζ3 M Coupe του 2002;

ΝΕΑ

Πόσο θα πουληθεί αυτή η BMW Ζ3 M Coupe του 2002;

ΝΕΑ

Η Z3 M Coupe του 2002 σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η BMW αλλά έχει τη δική της γοητεία και ένα κοινό που μπορεί να την απογειώσει στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Advertisement
Advertisement

Προσφέροντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα αυτοκίνητα της BMW –και ιδιαίτερα όσα έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις του M Division– να ξεχωρίζουν, η Z3 Coupe έχει και κάτι ακόμα.

Είναι πραγματικά από τις πλέον ιδιαίτερες περιπτώσεις σύγχρονου μοντέλου που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην αγορά των μεταχειρισμένων και ακριβώς επειδή δεν έσπασε τα ταμεία με τις πωλήσεις που σημείωσε, έχει να προσφέρει και το χαρακτηριστικό της σπανιότητας στον άνθρωπο που θα ασχοληθεί μαζί της. Έχει με λίγα λόγια γίνει λίγο κλασσικό κλασικό και είναι πολύ πιο σπάνιο από τα περισσότερα μοντέρνα μοντέλα Μ.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η Z3 M Coupe, η οποία διατίθεται για δημοπρασία μέσω του Bring a Trailer, βρίσκεται επί του παρόντος στο Emeryville της Καλιφόρνια και ξεκίνησε να προσφέρεται με τιμή εκκίνησης τα 45.935 δολάρια. Τέσσερις μέρες πριν την λήξη της δημοπρασίας, η τιμή του αυτοκινήτου έχει φτάσει τις 51.000 δολάρια και σίγουρα αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω, από τους biders της τελευταίας στιγμής. Βλέπετε, εκτός όλων των άλλων, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει λίγα χιλιόμετρα διανύσει (λιγότερα από 20.000 χλμ.).

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε Titanium Silver Metallic και το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης την προαιρετική γυάλινη ηλιοροφή Οι ζάντες του είναι εργοστασιακές, διαμέτρου 17 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, 225/45 εμπρός και 245/40 πίσω, που τοποθετήθηκαν μέσα στο 2020. Ο κινητήρας της M Coupe είναι 6κύλινδρος σε σειρά, χωρητικότητας 3,2 λίτρων με απόδοση 315 ίππων και μέγιστη τιμή ροπής τα 340 Nm. Με αυτόν τον κινητήρα προσφέρεται ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σίγουρα ένα πολύ σπουδαίο future classic της BMW αλλά και γενικότερα, για όσους θέλουν και μπορούν να το αποκτήσουν.

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβεται κάτω από αυτή την AC Cobra;

Advertisement

Πόσο πουλήθηκε η BMW M1 του Paul Walker;

Αύξηση 10% βλέπει φέτος στις πωλήσεις αυτοκινήτων ο ACEA