Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το Jeep Renegade;

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει το Jeep Renegade;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το Jeep Renegade;

ΝΕΑ

Αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη, όπου έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του. H Jeep επαναφέρει το όνομα Renegade στο προσκήνιο, βαφτίζοντας έτσι το μικρό της SUV.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΤΑΚΗΣ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗΣ

Στη βόρεια Ιταλία, όπου βρισκόμαστε για την πρώτη οδηγική επαφή με το νέο Cherokee, μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ημερομηνία έλευσης του Renegade στην Ελλάδα και την – κατά προσέγγιση – τιμή αγοράς του.

Στη χώρα μας προγραμματίζεται να έρθει το Νοέμβριο (μαζί με το μεγαλύτερο Cherokee) με τιμή έναρξης περίπου τα 23.000 ευρώ. Αφορά τη βασική έκδοση εξοπλισμού Live με τον 1.4 MultiAir βενζίνης (ισχύος 140 PS), το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τη μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς. Η τιμή είναι ενδεικτική καθώς η εισαγωγική εταιρεία (Όμιλος Συγγελίδη) βρίσκεται σε σχετικές διαπραγματεύσεις με το εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep προσφέρει το Renegade και με δύο συστήματα 4×4: το Active Drive που προσφέρει μόνιμη τετρακίνηση όταν κρίνεται απαραίτητο και το Active Drive Low με υποπολλαπλασιασμό της τελικής σχέσης μετάδοσης (σε αναλογία 20:1). Και τα δύο συνδυάζονται με το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Selec-Terrain με 5 επιλογές, ανάλογα με το έδαφος: Auto, Snow, Sport, Sand/Mud και Rock. Η τελευταία προσφέρεται αποκλειστικά με την έκδοση Trailhawk και το Active Drive Low.