Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο σημαντικό είναι ένα SUV για την Aston Martin;

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο σημαντικό είναι ένα SUV για την Aston Martin;

ΝΕΑ

Πόσο σημαντικό είναι ένα SUV για την Aston Martin;

ΝΕΑ

Μπορεί το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin να απέχει τουλάχιστον τρία χρόνια, είναι όμως δεδομένο για τη βρετανική μάρκα πως όταν αυτό έρθει, θα είναι πολύ σημαντικό για την εμπορική της πορεία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Δεδομένης της ισχυρής παρουσίας της Porshce σε αυτή την κατηγορία, την εμπλοκή της Maserati με τη Levante, της Jaguar με την F-Pace, της Benley με τη Bentayga, της Lamborghini νε την Urus της Lamborghini κι ακόμα και της Rolls-Royce με την Cullinan, είναι ξεκάθαρο το γιατί.

Η Aston Martin θέλει να ανεβάσει τις πωλήσεις της για το βασισμένο στο πρωτότυπο DBX (φωτό) μοντέλο θα είναι το μέσο για να πετύχει κάτι τέτοιο. Πράγμα που παραδέχθηκε και ο CEO της μάρκας, Andy Palmer.

Advertisement
Advertisement

Αυτό επιβεβαιώνει και η πρόθεση της βρετανικής εταιρείας να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής! Ο Palmer εξήγησε στο Car Advice το γιατί: «Το εργοστάσιο του Γκέιντον έχει ταβάνι την παραγωγή 7 χιλιάδων sportscars. Δεν μπορούν να κατασκευαστούν περισσότερα οχήματα εκεί. Γι’ αυτό αποφάσισα αντί να επιδιώξουμε να επιβαρύνουμε ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, να κατασκευάσουμε ένα νέο εργοστάσιο στην Ουαλία. Ανάλογου μεγέθους και δυναμικής, όπου να μπορούμε να κατασκευάσουμε άλλα 7 χιλιάδες οχήματα ετησίως και εκεί να δημιουργούμε τη DBX».

Όμως όπως παραδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, δεν πρόκειται να δούμε το SUV της να κυκλοφορεί στους δρόμους πριν το 2019.