Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

ΝΕΑ

Μία εβδομάδα μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού ηλεκτρικού ημιφορτηγού που παρουσίασε η Tesla Motors, τώρα ανακοίνωσε και την εμπορική πολιτική της σχετικά με αυτό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το νέο λοιπόν δημιούργημα της εταιρείας του Elon Musk, θα προσφέρεται έναντι $150,000 στη βασική έκδοση αυτονομίας 480 χιλιομέτρων. Όσο για την έκδοση με την αυξημένη αυτονομία που θα αγγίζει τα 800 χιλιόμετρα, θα ξεκινά από τα $180,000.

Όπως συνήθως συμβαίνει με τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας με βάση στην Καλιφόρνια, στην αρχή θα λανσαριστούν και οχήματα ειδικής έκδοσης, που τιτλοφορείται «Founders Series» και θα κοστίζει $200,000. Δεν γνωστοποιήθηκε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή, όμως την παραγγελία θα πρέπει να συνοδεύει ένα τσεκ με το πλήρες ποσό απόκτησης. Αντίθετα, για τις άλλες δύο προαναφερθείσες εκδόσεις, η παραγγελία θα πρέπει να συνοδευτεί από καταβολή $20,000.

Advertisement
Advertisement

Το Tesla Semi διαθέτει σχεδιασμό αυξημένης αεροδυναμικής απόδοσης και θα μπορεί να κινήσει φορτίο που θα φτάνει τους 40 τόνους. Ακόμα και με αυτό το φορτίο, η εργοστασιακή τιμή της επιτάχυνσης 0-100 km/h ορίζεται στα 20 δευτερόλεπτα, αριθμός εντυπωσιακός.

Όπως είπαμε, είναι πλήρως ηλεκτρικό, με 4 ηλεκτροκινητήρες που είναι τοποθετημένοι στους πίσω τροχούς να φροντίζουν για την κίνηση του οχήματος. Συνοδεύεται από εγγύηση 1 εκατομμυρίου χιλιομέτρων και οι παραγγελίες, έχουν ήδη ανοίξει!

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το Tesla Semi πατώντας εδώ.