Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόση τεχνολογία κρύβει το νέο Renault; (vid)

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόση τεχνολογία κρύβει το νέο Renault; (vid)

ΝΕΑ

Πόση τεχνολογία κρύβει το νέο Renault; (vid)

ΝΕΑ

Η επόμενη μέρα της Renault στα μεσαία οικογενειακά sedan δεν περιλαμβάνει τη Laguna, αλλά το διάδοχό της που ακούει στο όνομα «Talisman». Το μήκους 4,85 m. αυτοκίνητο φιλοδοξεί να γίνει μαζί με το Espace είναι ό,τι πιο ποιοτικό και πολυτελές έχει παρουσιάσει έως σήμερα η γαλλική μάρκα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η πρώτη εικόνα δίδεται με τη σχεδίαση αυτοκινήτου από τον Laurens van den Acker και την ομάδα του. Τα full-LED εμπρός φώτα, οι αρκετές λεπτομέρειες από χρώμιο (σε μάσκα, προφυλακτήρα, πλαίσιο παραθύρων κ.α.), το μυώδες καπό, η έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω, είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που συνθέτουν ένα ελκυστικό sedan.

Ο εξοπλισμός του Talisman περιλαμβάνει έγχρωμο head-up display που εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό, ενώ αυτός κοιτάζει το δρόμο, εμπρός καθίσματα αεριζόμενα και με λειτουργία μασάζ, σύστημα πολυμέσων R-Link δεύτερης γενιάς με tablet αφής διαγωνίου 9,7 ιντσών, ηχοσύστημα της BOSE με 13 ηχεία, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και πολλά ακόμη.

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο οικογενειακό της Renault θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και θα τεθεί προς πώληση στην Ευρώπη στα τέλη του 2015.