Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόση προσπάθεια χρειάζεται για να ξεκολλήσει ένα Tesla Cybertruck; (+video)

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόση προσπάθεια χρειάζεται για να ξεκολλήσει ένα Tesla Cybertruck; (+video)

ΝΕΑ

Πόση προσπάθεια χρειάζεται για να ξεκολλήσει ένα Tesla Cybertruck; (+video)

ΝΕΑ

Όταν θες να πας για off-roading σε παραλία με παχιά άμμο, παίζεις με την τύχη σου. Ειδικά αν δεν γνωρίζεις τους κινδύνους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δοκίμασε ένας ιδιοκτήτης ενός Tesla Cybertruck, πριν βρεθεί κολλημένος και χρειαστεί την βοήθεια μερικών ανθρώπων για να γλιτώσει. Εκτός βέβαια από ριψοκίνδυνος, ήταν και παράνομος, διότι ο νόμος της Καλιφόρνια δεν προβλέπει επιβατικά σε παραλίες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Marina State Beach. Δυστυχώς για την Tesla και τη φήμη που έχει χτίσει ο Ίλον Μασκ για το ηλεκτρικό pickup, η στιγμή βιντεοσκοπήθηκε και έγινε viral. Οι λόγοι είναι πως και το Cybertruck εκτέθηκε αμετάκλητα στα μάτια πολλών, αλλά και βρισκόταν εκεί παρανόμως και χωρίς την άδεια κανενός.

Στο βίντεο, φαίνεται ότι χρειάστηκαν αρκετοί άνθρωποι για να ξεκολλήσει από την παχιά, καλιφορνέζικη άμμο. Προφανώς, το Cybertruck δεν μπορούσε μόνο του να ξεφύγει, παρά τους τρεις ηλεκτροκινητήρες και την τετρακίνησή του.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, χρειάστηκε ένας οδηγός που προσπαθούσε με την όπισθεν και δύο άνθρωποι να σπρώχνουν για να πετύχει το εγχείρημα. Επίσης, απαιτήθηκε να αφαιρεθεί αέρας από τα ελαστικά, ώστε να είναι πιο μαλακά για να μπορέσουν να κυλήσουν. Ένα από τα μεγάλα λάθη του ανθρώπου που δοκίμασε να μπει στην άμμο με το Tesla Cybertruck, ήταν πως είχε παραφουσκώσει τα λάστιχα.

Ας δώσουμε λοιπόν ένα «μπράβο» στην μέγιστη προσπάθεια των ανθρώπων που συμμετείχαν στο δύσκολο εγχείρημα, διότι μιλάμε για ένα pickup που ζυγίζει πάνω από 3 τόνους, συν τις δυσκολίες που προσθέτει η άμμος.

Όταν οι φύλακες της παραλίας έμαθαν τι έχει συμβεί, αμέσως ανέφεραν τον οδηγό που το επιχείρησε, διότι είναι παράνομη η παρουσία και η κίνηση επιβατικών στην Marina State Beach.

Advertisement

Φθηνά τη γλίτωσε, αν σκεφτούμε ότι θα μπορούσε το κύμα να τον έχει συνεπάρει μαζί με το αυτοκίνητο πριν προλάβει να ξεκολλήσει.