Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα km πιάνει ένα χορτοκοπτικό;

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα km πιάνει ένα χορτοκοπτικό;

ΝΕΑ

Πόσα km πιάνει ένα χορτοκοπτικό;

ΝΕΑ

Το χορτοκοπτικό της Honda επιστρέφει δριμύτερο, αυτή τη φορά για μια ακόμη πιο σημαντική δουλειά. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε μια δεύτερη ισχυρότερη έκδοση του Mean Mower V2 που πλέον έχει ως στόχο να σπάσει το φράγμα των 241 km/h στο συγκεκριμένο είδος. Oh yes… 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Mean Mower V2 κατασκευάστηκε από τη Team Dynamics, τον εταίρο του British Touring Car Championship της Honda αλλά και την ομάδα πίσω από την αρχική μηχανή κοπής χλοοτάπητα που έλαβε το ρεκόρ για την ταχύτερη μηχανή γκαζόν στον κόσμο το 2014. Η ομάδα πίσω από το χορτοκοπτικό λέει ότι η εξέλιξη έχει προχωρήσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με τη δεύτερη γενιά να χρησιμοποιεί cad design, περισσότερα εξαρτήματα για παραγγελία, προηγμένα υλικά και τρισδιάστατη εκτύπωση. Το πιο σημαντικό τώρα είναι ότι το εν λόγω μηχάνημα σχεδόν διπλασιάζει τη δύναμη συγκριτικά με το πρωτότυπο.

Honda-mean-mower-v2-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Ο διευθύνων σύμβουλος της Honda UK, Dave Hodgetts, δήλωσε: “Το χορτοκοπτικό μηχάνημα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και το αποτέλεσμα ήταν μια καταπληκτική μηχανή. Αυτή τη φορά έχουμε μετακινήσει σημαντικά το παιχνίδι για να δημιουργήσουμε ένα απίστευτο κομμάτι πραγματικής μηχανικής, χρησιμοποιώντας προηγμένο σχεδιασμό και νέες τεχνικές παραγωγής προκειμένου να αυξήσουμε τη δύναμη, ωστόσο φροντίσαμε ώστε να εξακολουθεί να διατηρεί την εμφάνιση ενός χορτοκοπτικού παραγωγής. Βρισκόμαστε σε δοκιμαστική φάση τώρα και όλα φαίνονται να βαίνουν καλά, με τη μέγιστη ταχύτητα πάνω από τα 241 km/h παρακαλώ...”.