Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πόσα ακόμη «Fast & Furious» θα δούμε στη μεγάλη οθόνη;

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα ακόμη «Fast & Furious» θα δούμε στη μεγάλη οθόνη;

Men + Speed

Πόσα ακόμη «Fast & Furious» θα δούμε στη μεγάλη οθόνη;

Men + Speed

Και ναι λοιπόν Fast & Furious ξανά και ξανά και… ξανά. Γιατί όχι; Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει ήδη επτά ταινίες, αλλά σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό, Vin Diesel, είναι στο δρόμο για ακόμη τρεις, πριν η σειρά τελειώσει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

«Η σχέση μου με τη Universal είναι πολύ καλή και νιώθω ότι μπορώ να της εμπιστευτώ το όραμα… ότι όλοι είμαστε μία οικογένεια. Υπόσχομαι ότι θα υπάρξει μία τριλογία πριν τελειώσει οριστικά αυτό το έπος.», έγραψε ο Vin Diesel στο λογαριασμό του στο Facebook.

Πάνω από ένα εκατομμύριο από τους 95,4 εκατομμύρια θαυμαστές στο Facebook του Diesel, έκαναν like, σχολίασαν και μοιράστηκαν αυτή τη δημοσίευση, δείχνοντας μεγάλη υποστήριξη για την 14 χρόνων ταινία. Σε μια δεύτερη ανάρτηση, πριν λίγες μέρες ο Diesel δήλωσε ότι η αναζήτηση για τους σκηνοθέτες για τις προσεχείς τρεις ταινίες προχωρά και ότι ο ίδιος απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία, καθώς το όγδοο «Fast & Furious» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής.

Η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Rob Cohen, η δεύτερη από τον John Singleton, οι επόμενες τρεις από τον Justin Lin και η τελευταία από τον James Wan. Να δούμε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης των επόμενων… Πάντως υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα, αλλά το τελικό θα το ανακοινώσει ο Diesel.

Advertisement
Advertisement

Fast and furious-b640

Επίσης, είπε: «Εκ μέρους της οικογένειας της ταινίας, σας ευχαριστούμε που κάνατε το DVD το πιο επιτυχημένο στην ιστορία. Κάνουμε αυτές τις ταινίες μέσα από την καρδιά μας.»

Τα κινηματογραφικά στούντιο δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από κάτι ήδη επιτυχημένο, όπως ακριβώς το «Fast & Furious». Η τελευταία ταινία απέφερε συνολικά πάνω από 1,5 δις δολάρια από τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε, καθιστώντας την πέμπτη ταινία με τον μεγαλύτερο τζίρο όλων των εποχών.

Advertisement

Λέγεται ότι το Furious 8 θα βγει στη μεγάλη οθόνη την άνοιξη του 2017.

Fast and furious-a640

Advertisement