Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν το VW Arteon Coupe?

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα σας φαινόταν το VW Arteon Coupe?

ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν το VW Arteon Coupe?

ΝΕΑ

Το Coupe Arteon, είναι μια εκδοχή που μοιάζει πολύ εύκολα υλοποιήσιμη μια και το πραγματικό μοντέλο της VW έχει όλα εκείνα τα εμφανισιακά στοιχεία που θα κολάκευαν και μια εκδοχή με δύο λιγότερες πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη είναι μια από τις πιο όμορφες εκδοχές που έχει οραματιστεί ανεξάρτητος σχεδιαστής ψηφιακών εικόνων. Ο Zoki Nanco, αν υπήρχαν βραβεία για την καλύτερη «πρόταση» μελλοντικής έκδοσης αυτοκινήτου, θα μπορούσε με το σχέδιό του αυτό για την πραγματικά coupe έκδοση του Arteon να διεκδικήσει το πρώτο βραβείο. Οι επεμβάσεις τους σε πραγματικές εικόνες του μοντέλου της VW, έχουν να κάνουν με το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου, με το μέγεθος των –δύο λιγότερων- θυρών αλλά και την απόσταση από το έδαφος και το μέγεθος των τροχών.

Advertisement
Advertisement

Το κόκκινα «R» και τα φουσκώματα στα φτερά, δίνουν μια επιπλέον νότα αληθοφάνειας στο σχέδιο που «θέλει» το Arteon να είναι ένα κανονικό μεσαίο coupe. Θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική του A5 στη γκάμα της VW και σίγουρα με τα ίδια μηχανικά μέρη, με τους κινητήρες TSI να «λάμπουν» για άλλη μια φορά με την απόδοσή τους σε ένα μοντέλο που βάσει της εμφάνισής του θα έπρεπε να έχει περισσότερα από 450 άλογα.