Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν ένα Subaru Forester STI;

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα σας φαινόταν ένα Subaru Forester STI;

ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν ένα Subaru Forester STI;

ΝΕΑ

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το νέο Forester στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης και ήδη οι πρώτες δημιουργίες ανεξάρτητων σχεδιαστών για μια υποτιθέμενη έκδοση STI έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H ψηφιακή απεικόνιση που βλέπετε στις οθόνες σας είναι δημιουργία της X-Tomi Design και φαίνεται να είναι πολύ κοντά σχεδιαστικά σε αυτό που θα ήθελαν οι φίλοι της Subaru για την πιο ισχυρή έκδοση της Forester. Οι αλλαγές είναι περιορισμένες σε σχέση με τη νέα γενιά του Forester (δείτε την κάτω φωτογραφία), είναι αρκετές ωστόσο για να ξεχωρίσουν το πιο “καυτό” STI από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Παράλληλα είναι και σύμφωνες σε γενικές γραμμές με την διακριτική φιλοσοφία της Subaru.

Τα σηματάκια με το έντονο χαρακτηριστικό χρώμα και το “σιρίτι” που πλαισιώνει την διαφορετική εμπρός μαύρη γρίλια είναι τα πρώτα πράγματα που τραβούν το βλέμμα στην πρόταση της X-Tomi Design. Υπάρχουν φυσικά ακόμη μεγαλύτερες ζάντες που γεμίζουν όμορφα τους θόλους αλλά και δαγκάνες βαμμένες κόκκινες για να τονίζουν τις άγριες διαθέσεις της ισχυρότερης έκδοσης.

Η νέα γενιά του Subaru Forester που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη, κινείται προς το παρόν μόνο από την ατμοσφαιρική έκδοση του boxer κινητήρα των 2,5 λίτρων με απόδοση 181 ίππους. Για έκδοση STI αυτή η ισχύς μοιάζει λίγη, με την υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του συγκεκριμένου μοτέρ να αποτελεί και την πιο λογική επιλογή, όταν έρθει η ώρα για το ισχυρότερο Forester. Η δύναμη αναμένεται κοντά ή και πάνω από τους 300 ίππους.

Advertisement
Advertisement

2019-subaru-forester-640