Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα κλέψει η Bentley την παράσταση στη Φρανκφούρτη;

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα κλέψει η Bentley την παράσταση στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Πως θα κλέψει η Bentley την παράσταση στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Είναι δεδομένο ότι η νέα Bentley Continental GT είναι πανέμορφη. Έχοντας 626 ίππους θα αποτελέσει σίγουρα μια από τις attraction στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Δεν θα είναι όμως η μόνη Bentley που θα εμφανιστεί – τρία άλλα μοντέλα θα είναι εκεί, συμπεριλαμβανομένης της Bentayga και των περιορισμένων εκδόσεων Mulliner.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η μεγάλη Mulsanne επιστρατεύει τα ανθρακονήματα στο κορμί της – ειδικά ολοκαίνουργια χρωματισμένα τμήματα άνθρακα που η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι εμπνεύστηκε από αθλητικά ρούχα υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, το εσωτερικό της σειράς Design παίρνει μια πιο σκοτεινή εμφάνιση και ουδέτερες αποχρώσεις σε γκρι και μαύρο (King Fisher, Metallic Bronze ή Metallic Silver).

Bentley-mulsanne-design-series-by-mulliner-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, η Mulsanne Design Series της Mulliner, λαμβάνει περισσότερη σκοτεινή επένδυση με μαύρο γυαλιστερό για την κάθετη εμπρός μάσκα, τα περιβλήματα των παραθύρων αλλά και τα πλευρικά skirts. Ακόμη και το έμβλημα “Flying B” στην οροφή έχει καλυφθεί με μια σκοτεινή απόχρωση. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών και η Bentley αναφέρει ότι δίνουν στη Mulsanne μια «ιδιαίτερη επιβλητική στάση».

Bentley-mulsanne-design-series-by-mulliner-tsiro-640-1

Σε σύγκριση με το πρότυπο Mulsanne, η έκδοση Mulliner σίγουρα ασχολείται με την κομψότητα περισσότερο. Η Bentley δεν αναφέρει τιμές για αυτές τις νέες εκδόσεις, αλλά οι αγοραστές της δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα ούτως ή άλλως. Μαζί με τη Continental GT, τη Bentayga, και ένα μοναδικό Flying Spur V8 S κατασκευασμένο επίσης από την Mulliner, είναι ασφαλές να πούμε ότι η Bentley σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια στη Φρανκφούρτη.