Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι το επόμενο Ford Focus RS

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι το επόμενο Ford Focus RS

ΝΕΑ

Πώς θα είναι το επόμενο Ford Focus RS

ΝΕΑ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την παρουσίαση του νέου Ford Focus και ήδη όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο, έχουν παρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις αναφορικά με το πώς φαντάζονται την επόμενη γενιά της έκδοσης RS.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά, το ψηφιακό σχέδιο είναι του Kleber Silva και πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως και καλή δουλειά έχει κάνει αναφορικά με τη χρήσιμη λεπτομέρεια στο σχέδιό του για το Focus RS της επόμενης γενιάς αλλά και πολύ κοντά σε αυτό που αναμένουμε να δούμε επισήμως από τη Ford. Η νέα κορυφαία έκδοση του μοντέλου που δεν αναμένεται να το δούμε επισήμως νωρίτερα από το 2021, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υβριδική.

2021-ford-focus-rs-boi-530

Το μηχανικό σύνολο βενζίνης αναμένεται να παραμείνει το ίδιο (2,3 λίτρων) και η απόδοσή του θα είναι κοντά στα 400 άλογα. Όπως έχει συμβεί και με τις προηγούμενες εκδόσεις RS του Focus, ο πήχης αναμένεται να τεθεί ακόμα πιο ψηλά, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τον ανταγωνισμό. Λίγη υπομονή χρειάζεται για να δούμε εν τέλει τι θα ισχύσει και πως θα αποφασίσει η Ford να ταράξει τα νερά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement