Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι η Mercedes-Benz C-Class του μέλλοντος;

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι η Mercedes-Benz C-Class του μέλλοντος;

ΝΕΑ

Πως θα είναι η Mercedes-Benz C-Class του μέλλοντος;

ΝΕΑ

Μία εντελώς ξεχωριστή Mercedes-Benz C-Class μας προτείνει ο ψηφιακός καλλιτέχνης Giorgi Tedoradze.

Advertisement
Advertisement

 

Οι σχεδιαστές του Γερμανού κατασκευαστή έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να δημιουργήσουν πανέμορφα μοντέλα, όπως η πιο πρόσφατη γενιά της A-Class και η τετράθυρη με κουπέ στοιχεία CLS-Class. Ποιο το μέλλον όμως των μοντέλων της Mercedes-Benz των επόμενων δεκαετιών και κυρίως θα εξακολουθούν να είναι εμφανίσιμα; Για παράδειγμα σκεφτείτε την C-Class, η οποία έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της και εννοείται ότι το 2021 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά (W206), που σύμφωνα με φήμες θα παραμείνει στην αγορά για ακόμη μία οκταετία. Και μετά;

Advertisement
Advertisement

Μία λύση μας προτείνει, πάντα σε ότι αφορά την εμφάνιση του γερμανικού σεντάν, ο καλλιτέχνης Giorgi Tedoradze. H «δική του» C-Class σίγουρα έχει ξεχωριστή εμφάνιση, θυμίζει πάντως αρκετά Tesla, τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα έχουν στενέψει, ενώ δεν λείπουν και τα σπορτίφ στοιχεία, όπως οι μεγάλοι τροχοί, τα φουσκωμένα φτερά και τα αυξημένα μετατρόχια.

Σε ότι αφορά τη νέα γενιά, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας δείχνουν ότι θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία δανεισμένα από την S-Class, όπως η νέα μάσκα Panamericana και τα φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό θα υιοθετηθεί μία ευμεγέθης οθόνη αφής, καθώς και αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, η οποία θα επιτρέπει την οδήγηση χωρίς χέρια έως και τα 130 km/h. Η γκάμα των κινητήρων θα αποκτήσει υβριδικά σύνολα, ενώ δεν αποκλείουμε και την δημιουργία μίας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης με τα σήματα της EQ.