Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι η επόμενη Porsche 911 Carrera;

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα είναι η επόμενη Porsche 911 Carrera;

ΝΕΑ

Πως θα είναι η επόμενη Porsche 911 Carrera;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά 992 της Porsche 911, αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που έκαναν την επίσημη πρεμιέρα τους στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Οι πρώτες εκδόσεις που είχαν την τιμητική τους, ήταν οι Carrera S και Carrera 4S, ενώ στο μέλλον ακολουθούν και άλλες. Ήδη έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο οι πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, όπως αυτές από την X-Tomi Design.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η υποτιθέμενη βασική έκδοση της νέας 911, που όπως ακούγεται δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή, κατά τον καλλιτέχνη, φορά ατσάλινες ζάντες τοποθετημένες σε μεγάλων διαστάσεων ελαστικά, εμπρός και πίσω προφυλακτήρες κατασκευασμένους από πλαστικό, ενώ τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν απλούς λαμπτήρες. Όπως διακρίνουμε επίσης, τόσο οι εξωτερικοί καθρέπτες, όσο και οι χειρολαβές των θυρών είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα.

2020-porsche-911-carrera-4s-in-the-flesh-at-the-la-auto-show_21-chariatis-530

Αφορμή για την δημιουργία του παραπάνω μοντέλου αποτέλεσε η σκέψη για μία φθηνή έκδοση της νέας Porsche 911, κάτι που αποτελεί φυσικά προϊόν επιστημονικής φαντασίας, καθώς οι τιμές θα ξεκινούν λογικά πάνω από τα €130.000-€140.000.