Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα δείχνει η νέα Σειρά 4 της BMW;

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα δείχνει η νέα Σειρά 4 της BMW;

ΝΕΑ

Πως θα δείχνει η νέα Σειρά 4 της BMW;

ΝΕΑ

Όλοι περιμένουμε να δούμε την επόμενη γενιά της BMW Σειράς 4. Πρώτα καλό θα είναι να μας συστήσει την πρόσθια όψη της με μια τεράστια εντυπωσιακή μάσκα ως είθισται. Κάποιες νέες φωτογραφίες προέκυψαν και προκάλεσαν ήδη ποικίλα σχόλια.

Advertisement
Advertisement

 

Μεγάλη λοιπόν σε μέγεθος μάσκα που τονίζει περισσότερο από κάθε άλλο την εξωτερική σιλουέτα. Η τελευταία είναι παρόμοια με αυτή της BMW Σειράς 8 Coupe, αλλά μπορεί να καταλήξει να είναι ακόμη πιο όμορφη, κυρίως λόγω του μεγέθους της. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη Mercedes-Benz C-Class Coupe, η οποία είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο που μοιάζει αρκετά στην S-Class Coupe από την οποία εμπνέεται το σχέδιό της. Οι προβολείς είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς που φαίνονται στη σειρά 3. Έτσι θα διαφοροποιηθεί από τον τετράθυρο αδελφό του. Αντί να έχουν τις μικρές αυτές εγκοπές στο κάτω μέρος, όπως η σειρά 3, οι προβολείς της σειράς 4 είναι πιο κομψοί και σπορ. Επίσης, δεν συγχωνεύονται με τη γρίλια των νεφρών, κάτι που είναι ωραίο τελικά…

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε επίσης να δούμε το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού, ακάλυπτο, το οποίο είναι πολύ προσεγμένο. Παρόλο που είναι μια καλαίσθητη καμπίνα, δεν είναι διαφορετική από το αντίστοιχο της σειράς 3 και, δεδομένου ότι το πρόσωπο της σειράς 4 είναι διαφορετικό από τη σειρά 3, εκτιμήσαμε ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιες εσωτερικές διαφορές. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν. Προφανώς, τα μεγάλα νέα για το στυλ της σειράς 4 όταν θα κάνει το ντεμπούτο της θα είναι εάν έχει ή όχι τεράστιες γρίλιες. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι, εκτός από το πρόσωπο, θα πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Έτσι, ακόμη και αν έχει τρομακτικές γρίλιες, θα είναι ένα εντυπωσιακό αθλητικό κουπέ σαν σύνολο.