Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως να αποκτήσεις ένα «κομμάτι» του Κεν Μπλοκ

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως να αποκτήσεις ένα «κομμάτι» του Κεν Μπλοκ

ΝΕΑ

Πως να αποκτήσεις ένα «κομμάτι» του Κεν Μπλοκ

ΝΕΑ

Ο τραγικός χαμός του αείμνηστου και τολμηρού οδηγού μπορεί να ωφελήσει ανίσχυρες κοινωνικές ομάδες χάρη στο ίδρυμά του, 43 Intsitute.

Advertisement
Advertisement

Ο Κεν Μπλοκ δημιούργησε μεγάλο κοινό ανά τον πλανήτη στην ιδιαίτερη καριέρα του. Ανθρώπους που δεν λάτρευαν απλά τα αυτοκίνητα, αλλά τον τρόπο που μπορούσε ο ίδιος να τα οδηγεί, για να χαρίζει συναρπαστικό θέαμα. Πλέον, οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα «κομμάτι» της κληρονομιάς του, βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους.

Το eBay Motors ξεκίνησε πρόσφατα μία διαδικτυακή δημοπρασία με διάφορα αντικείμενα που έχει χρησιμοποιήσει ο Κεν Μπλοκ. Τα χρήματα που θα συλλεχθούν από τις δημοπρασίες αναμένεται να διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό στο ίδρυμα 43 Intsitute.

Ως προς τα αντικείμενα είναι κάθε είδους και όσοι γνώριζαν και παρακολουθούσαν τον αείμνηστο επαγγελματία οδηγό θα αναγνωρίσουν που είχε χρησιμοποιήσει κάθε τι. Μιλάμε για συλλεκτικά όπως στραβές ζάντες, διαλυμένους προφυλακτήρες, εξοπλισμό και πολλά ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Τα βίντεο Gymkhana έγιναν πολύ γρήγορα viral όταν τα ξεκίνησε ο Μπλοκ και γρήγορα σύλλεξαν μεγάλο κοινό. Η σύζυγος του αδικοχαμένου Κεν, Λούσι Μπλοκ, τονίζει ότι το ίδρυμα τιμάει τη μνήμη του άντρα της, αφού ο ίδιος ήθελε πριν τον χαμό του να ξεκινήσει κάτι παρεμφερές.

Συνεπώς, η Λούσι Μπλοκ αποφάσισε να δώσει ό,τι συλλεκτικό και αναμνηστικό είχε ο Κεν σε φανς που θέλουν να το αποκτήσουν για να θυμούνται τον άνθρωπο που τους αναζωπύρωνε τον ενθουσιασμό για τα αυτοκίνητα.

Στόχος του 43 Intsitute σύμφωνα με την σύζυγο του Κεν, είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά που είναι κινητοποιημένα να κάνουν κάτι εξτρίμ και δεν έχουν τους πόρους για το επιπλέον βήμα. Έπειτα, θέλει να τα καθοδηγήσει στην κλίση που έχουν επιλέξει, διότι ο Μπλοκ πίστευε πολύ σε αυτά τα πρότζεκτ, καθώς ήθελε κάποια στιγμή ο ίδιος να τα τρέξει.

Advertisement

Τα χρήματα που θα συλλεχθούν από τις δημοπρασίες των σκόρπιων αντικειμένων του Μπλοκ θα διατεθούν σε τέτοιου είδους προγράμματα και σε πρόγραμμα που θα βοηθούν τα παιδιά με προβλήματα ψυχικής ή σωματικής υγείας. Αξίες που ο Μπλοκ είχε πολύ ψηλά.

Η δημοπρασία έχει ήδη ξεκινήσει στο eBay Motors και αφορά πάνω από 30 αντικείμενα με τα οποία έχει χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές ο αείμνηστος οδηγός.

Advertisement

Κατά συνέπεια, εάν υπήρξατε λάτρης του ταλέντου του Κεν Μπλοκ, μπορείτε να μπείτε και να κάνετε μία προσφορά, για να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας του για να διακοσμήσετε τον το γκαράζ ή τον τοίχο σας.