Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποντάρει στην Κίνα η McLaren!

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποντάρει στην Κίνα η McLaren!

ΝΕΑ

Ποντάρει στην Κίνα η McLaren!

ΝΕΑ

Η αγορά της Κίνας αποτελεί πια βασικό πεδίο μάχης για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ανεξαρτήτως όγκου ή ισχύος των οχημάτων τους. Ειδικά όμως για τις πολυτελείς μάρκες και τις κατασκευάστριες supercars, εκεί είναι «όλα τα λεφτά»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι λοιπόν η McLaren Automotive ποντάρει πολλά στις πωλήσεις της στην ασιατική χώρα, γι’ αυτό και έχει στα πλάνα τη δημιουργία νέων αντιπροσωπειών εκεί. Η «επίθεση» θα ξεκινήσει με την παρουσίαση μίας νέας, περιορισμένης παραγωγής, ειδικής έκδοσης της 570S, η οποία θα υιοθετεί πολλά στοιχεία προερχόμενα από την Κίνα.

Όλα αυτά ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στις πωλήσεις αναμένεται να παίξουν οι νέες 570S Spider (φωτό) και 720S, στο πλαίσιο της προϊοντικής επίθεσης της βρετανικής μάρκας που τη θέλει να λανσάρει 15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2022.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως ο εκτελεστικός διευθυντής της βρετανικής μάρκας, Jens Ludmann, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κίνα, συνοδεύοντας την πρωθυπουργό της χώρας, Theresa May. Και από εκεί έκανε την ανακοίνωση της επέκτασης του δικτύου της McLaren Automotive.

Ποια McLaren αναδείχθηκε supercar της χρονιάς; Διαβάστε την απάντηση πατώντας εδώ!