Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πολυτελές DNA της Bentley (video)

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πολυτελές DNA της Bentley (video)

ΝΕΑ

Το πολυτελές DNA της Bentley (video)

ΝΕΑ

Λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο έχουν ελιτίστικη εικόνα ανάλογη της Bentley Motors κι αυτή ενισχύεται με κάθε νέο μοντέλο της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το πρώτο… πολυτελές υβριδικό μοντέλο παγκοσμίως, τη Bentayga Hybrid.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Άλλωστε και η «απλή» Bentayga έδειξε το δρόμο, την ώρα που η “αιώνια αντίπαλος” Rolls-Royce βραδυπορούσε στην εξέλιξη και δημιουργία της Cullinan.

Η υβριδική της λοιπόν έκδοση (περισσότερα για την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ) παρουσιάστηκε στην 88η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και έδωσε στη βρετανική μάρκα την ευκαιρία να μας επιδείξει λίγη ακόμα από την αστείρευτη πολυτέλειά της.

Advertisement
Advertisement

Στο video που σας παραθέτουμε, είναι ο διευθυντής σχεδιασμού της βρετανικής εταιρείας, Stefan Sielaff, που μιλάει για τα επίπεδα πολυτέλειας των οχημάτων της, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και χρησιμοποιήθηκαν και για τη Bentayga Hybrid καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν οι πελάτες της.

Μη ξεχνάμε πως σε αυτό το επίπεδο, σε οχήματα που κοστίζουν τόσα πολλά χρήματα, η ανάγκες εξατομίκευσης συχνά ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Περισσότερα σχετικά, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Advertisement