Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτέλεια, τεχνολογία και… BMW Night of Excellence

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυτέλεια, τεχνολογία και… BMW Night of Excellence

ΝΕΑ

Πολυτέλεια, τεχνολογία και… BMW Night of Excellence

ΝΕΑ

Η πολυτέλεια συνάντησε την ομορφιά, το μοντέρνο συνάντησε το κλασικό και η καινοτομία τη λάμψη, στη βράδια BMW Night of Excellence που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ.

Advertisement
Advertisement

Οι εταιρίες BMW και Σπανός ΑΕ ένωσαν τις δυνάμεις της με τις εταιρείες Luisa, Gofas, και INTERNI δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Σπανός ΑΕ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Individual μοντέλα της BMW και τα BMW M. Δίπλα τους, υπέροχες Haute Couture δημιουργίες από τους οίκους Alexander McQueen, Elie Saab, Lanvin,Valentino και ιδιαίτερα αξεσουάρ Bottega Veneta,  Mahnolo Blahnik και Limited Edition Collections του οίκου ωρολογοποιίας Hublot χάρισαν επιπλέον λάμψη και πολυτέλεια στη βραδιά.

Η Βίκυ Καγιά, απαστράπτουσα Hostess της εκδήλωσης με Balmain φόρεμα, εντυπωσίασε με την εξαιρετική παρουσίαση των μοντέλων BMW  υπογραμμίζοντας την τέλεια σχέση του αυτοκινήτου με τη μόδα και την ομορφιά.

Advertisement
Advertisement

Η διάσημη φωτογράφος  Μάρα Δεσύπρη, φωτογράφισε  με μoναδικό τρόπο τα μοντέλα BMW με τις Haute Couture δημιουργίες και σκηνοθέτησε videos που πλαισίωσαν την εκδήλωση.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την λαχειοφόρο κλήρωση για το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ ,με εξαιρετικά δώρα από την  ΒΜW, τους συνεργάτες της βραδιάς, Gofas, Interni και Luisa αλλά και από το κατάστημα ilias Lalaounis  και από το  Μουσείο Μπενάκη.

Spanos-BMW-NightofExcellence-b
κ. Γιάννης Γκόφας, Mr.Karim Christian Haririan, κ.Γιώργος Σπανός, κ.Γρηγόρης Γκόφας

Advertisement

Spanos-BMW-NightofExcellence-c
Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου

Spanos-BMW-NightofExcellence-d
O Γιώργος Σαμαράς μπροστά στην BMW X5M Individual

Advertisement

Spanos-BMW-NightofExcellence-e
Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Βίκυ Καγιά

Spanos-BMW-NightofExcellence-f
Αλέξανδρος & Ρενάτα Σαρακάκη

Spanos-BMW-NightofExcellence-g

Advertisement