Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτελές σκάφος με κινητήρα Honda VTEC

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυτελές σκάφος με κινητήρα Honda VTEC

ΝΕΑ

Πολυτελές σκάφος με κινητήρα Honda VTEC

ΝΕΑ

Σπάνια γράφουμε για γιοτ ή σκάφη, η τελευταία φορά που γράψαμε ήταν για το πολυτελές γιοτ Lexus LY 650. Tο νέο SJ32 αποτελεί ένα πολυτελές σκάφος το οποίο διαθέτει κάτι που άλλα σκάφη επιδόσεων πιθανώς δεν έχουν, τον κινητήρα VTEC της Honda.

Advertisement
Advertisement

 

Η Honda Marine σύναψε αποκλειστική συμφωνία με την SanJuanYachts. Αυτή η συνεργασία μας δίνει το SJ32, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Builder International Boilder (IBEX) του 2019. Το πολυτελές σκάφος ξεπερνά την παραδοσιακή κατασκευή ενός αλιευτικού σκάφους περιλαμβάνοντας επίσης ακόμη και μερικά στοιχεία των Honda/Acura. Εκτός από την ύπαρξη δύο τετράχρονων κινητήρων VTEC, το SJ32 είναι βαμμένο σε πορτοκαλί απόχρωση εμπνευσμένο από το Acura NSX. Το SJ32, ωστόσο, είναι πολύ πιο ακριβό από το εν λόγω supercar – διαθέτει διπλάσια, στην πραγματικότητα, τιμή που δύναται να φτάσει τα 410.000 ευρώ, ανάλογα με τι διαθέτει σε εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Επιστρέφοντας στους κινητήρες VTEC, το Sj32 τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μοτέρ Honda Marine BF250 Intelligent Shift και Throttle (iST). Με 250 ίππους έκαστο, το σύνολο αποδίδει συνδυαστικά 500 ίππους. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σκάφος και να εγκαταστήσετε έναν κινητήρα Honda Marine BF250 σε αυτό, αλλά απαιτείται να γνωρίζετε πως το SJ32 είναι το μοναδικό σκάφος που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τους κινητήρες της Honda. Και με αυτούς τους εξωλέμβιους κινητήρες, το SJ32 μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 90 km/h.

Εκτός από τους ισχυρούς κινητήρες, το SJ32 διαθέτει ένα πολυτελές σχεδιασμό στο εσωτερικό του. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ένα υψηλό cuddy για άνετη στάση, ανοικτά καταστρώματα, προσαρμοσμένο σκληρό στρώμα με ενσωματωμένο φωτισμό, ηχεία και κουτιά γαντιών, πλήρης κουζίνα και τουαλέτα και πολλά άλλα πολυτελή στοιχεία που τονίζουν την ιδιαίτερη αυτή κατασκευή η οποία έχει σκοπό να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στο νερό.