Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται ML πρωταγωνιστής στο Jurassic Park

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται ML πρωταγωνιστής στο Jurassic Park

ΝΕΑ

Πωλείται ML πρωταγωνιστής στο Jurassic Park

ΝΕΑ

Η Mercedes προώθησε όπως ορθά θυμάστε την πρώτης γενιάς ML-Class στην κινηματογραφική ταινία The Lost World: Jurassic Park. Αυτή ήταν μια έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ καθώς εισήγαγε εκατομμύρια ανθρώπους στο πρώτο crossover της.

Advertisement
Advertisement

 

Με αφορμή λοιπόν αυτό το αλησμόνητο για πολλούς γεγονός, είδαμε πρόσφατα στο eBay ένα αντίστοιχο εύρημα, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται τελικά για ένα πιστό αντίγραφο του οχήματος που παρουσιάστηκε στη συγκεκριμένη ταινία. Πρόκειται για μια πρώτης γενιάς ML320 Sport του 2002 με 342.790 km παρακαλώ στο οδόμετρο. Δεδομένου λοιπόν ότι πρόκειται για ένα επίσημο αντίγραφο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η Merc έχει ένα αξιοσημείωτα καμουφλαρισμένο εξωτερικό με την ανάλογη σε αυτές τις περιπτώσεις «θωράκιση» όπως επίσης και μια απαραίτητη ράβδο στην οροφή. Το γερμανικό rossover διαθέτει επίσης ένα βαρούλκο της Warn όπως επίσης και ζάντες πράσινης βαφής με ελαστικά BF Goodrich Mud Terrain KM-2. Το εσωτερικό του φαίνεται να είναι σε αξιοπρεπή μορφή, αλλά ο ειλικρινής πωλητής αναφέρει αρκετά κουσούρια, όπως είναι η διαρροή αντλίας υδραυλικού τιμονιού, τα προβλήματα κλειδώματος θυρών με προίκα και ένα σχίσιμο στο κάθισμα του οδηγού. Οι αρχικοί προφυλακτήρες είναι επίσης ραγισμένοι και η λυχνία ελέγχου του κινητήρα είναι μόνιμα αναμμένη, ίσως γι αυτό αναγράφει “μέτρια πλήρωση καυσίμου” ανεξάρτητα με την πραγματική  στάθμη του.

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης λοιπόν ζητά €12.492 γι ‘αυτή την θρυλική Mercedes. Είναι όντως πολλά τα χρήματα για ένα ταλαιπωρημένο 17χρονο Mercedes ML, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα από τα τρία νόμιμα αντίγραφα της ταινίας που βρίσκονται ακόμη εν ζωή.