Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται μία μοναδική Porsche Cayenne S Transsyberia

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται μία μοναδική Porsche Cayenne S Transsyberia

ΝΕΑ

Πωλείται μία μοναδική Porsche Cayenne S Transsyberia

ΝΕΑ

H special έκδοση της Porsche Cayenne S, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη, πόσο μάλλον όταν πωλείται σε μία άκρως ενδιαφέρουσα τιμή.

Advertisement
Advertisement

 

Θέλοντας να τιμήσει την αγωνιστική της παρουσία στον αγώνα αντοχής «Transsyberia», η Porsche δημιούργησε το 2009 μία ειδική έκδοση της Cayenne, με τον ομώνυμο κωδικό. Το συγκεκριμένο SUV κατασκευάστηκε σε μόλις 600 μοντέλα και ξεχώριζε από τα off-road αξεσουάρ, όπως την πνευματική ανάρτηση PASM (Porsche Active Suspension Management), το σύστημα μετάδοσης απέκτησε πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης, υπήρχε η δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού και πίσω διαφορικού και τα εμπρός  ψαλίδια είναι ακόμα πιο ενισχυμένα. Στα παραπάνω προσθέστε τα ανθεκτικά για δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες, ελαστικά της BFGoodrich All Terrain T/A K02.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Cayenne S Transsyberia που ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα www.bringatrailer.com είναι μοντέλο του 2010, διαθέτει τον V8 κινητήρα 4,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 405 ίππους ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Σύμφωνα με τον πωλητή, στο οδόμετρό της έχει 162.000 km, αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό. Εκεί κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, το θερμαινόμενο τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα και οι πορτοκαλί λεπτομέρειες σε πίνακα οργάνων, ζώνες ασφαλείας κ.ά.