Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η BMW M3 (E30) του Paul Walker

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η BMW M3 (E30) του Paul Walker

ΝΕΑ

Πωλείται η BMW M3 (E30) του Paul Walker

ΝΕΑ

Η συγκεκριμένη BMW M3 του 1991 αποτελούσε στο παρελθόν ένα από τα προσωπικά αυτοκίνητα του αδικοχαμένου αμερικάνου ηθοποιού Paul Walker.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγους μήνες μετά την πώληση πέντε BMW M3 Lightweight (Ε36), ένα ακόμη μοντέλο που ανήκε στον πρωταγωνιστή των κινηματογραφικών ταινιών «Fast & Furious» πωλείται μέσω διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία πρώτης γενιάς BMW M3, κατασκευασμένη το 1991, βαμμένη με το κόκκινο εργοστασιακό χρώμα και έχοντας «γράψει» στο οδόμετρο μόλις 21.320 km. Η Βαυαρή καλλονή διαθέτει επίσης τους στάνταρ εμπρός προβολείς της Hella, όπως και ζάντες διαμέτρου 16 ιντσών, προερχόμενες από την έκδοση M3 Sport Evolution.

Advertisement
Advertisement

Η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση συνεχίζεται και εντός της καμπίνας με τα κρεμ δερμάτινα καθίσματα, ενώ ελάχιστες φθορές έχουν υποστεί τα πλαστικά της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό.

Άψογος στη λειτουργία του είναι και ο τετρακύλινδρος, ατμοσφαιρικός κινητήρας 2,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 195 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων που μεταφέρει τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Τέλος να αναφέρουμε ότι η αρχική τιμή πώλησης ξεκινά από τις 150.000 δολάρια, που είναι, βάση προδιαγραφών και παρουσίασης, αρκετά λογική.

Advertisement