Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται Aston Martin DB4 προ- παραγωγής

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται Aston Martin DB4 προ- παραγωγής

ΝΕΑ

Πωλείται Aston Martin DB4 προ- παραγωγής

ΝΕΑ

Το κόστος της αποκατάστασης έχει ξεπεράσει τις 450 χιλιάδες ευρώ. Ακριβώς όμως γι’ αυτό, είναι η πιο όμορφη Aston Martin DB4 που μπορεί να δει κανείς ή και να αγοράσει, μια και το υπέροχο αυτό αυτοκίνητο, περιμένει να βρεθεί ο επόμενός του ιδιοκτήτης.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα από τα πλέον σπάνια αυτοκίνητα που θα μπορούσε να βρει κάποιος συλλέκτης κλασσικών μοντέλων. Η συγκεκριμένη όμως, γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη, εξ αιτίας του γεγονότος πως πρόκειται για ένα κομμάτι προ-παραγωγής που χρονολογείται από το 1959.

Aston Martin DB4-boi-530

Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Hexagon Classics στο Λονδίνο και περιμένει τον επόμενη ιδιοκτήτη της, δείχνοντας έτσι κομψή και λαμπερή με το φανταστικό Blu Scozia χρώμα της. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν επί 37 συναπτά έτη στην ιδιοκτησία του Richard Williams, ενός από τους πλέον φανατικούς φίλους της Aston Martin.

Advertisement

Aston Martin DB4-boi-640b

Το αυτοκίνητο αυτό, χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία για την προώθηση του μοντέλου το οποίο έμεινε στην παραγωγή έως το 1963. Στη συνέχεια και αφού είχε δεχτεί τις σχετικές μετατροπές στον κινητήρα και όχι μόνο, η ιδιαίτερη αυτή Aston Martin χρησιμοποιήθηκε και σε αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων, γεγονός που την καθιστά μια περίπτωση που έχει «ζήσει» πολύ καλά σε όλα της τα χρόνια.

Advertisement

Aston Martin DB4-boi-640