Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρέλα με αυτό το αυτοκίνητο…

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρέλα με αυτό το αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Τρέλα με αυτό το αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Η απόλαυση της έκτης γενιάς του muscle car της Ford δεν είναι αποκλειστική υπόθεση της Βόρειας Αμερικής, καθώς κυκλοφορεί σε 140 χώρες. Ανάμεσά τους και οι ευρωπαϊκές, όπου το κοινό εκτίμησε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Mustang. Οι πωλήσεις την φέρνουν στην κορυφή των σπορ coupe διεθνώς.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης IHS Automotive που επικαλείται η Ford, το 2015 οι πωλήσεις της Mustang coupe έφθασαν τις 110.000, ενώ σε αυτόν τον αριθμό προστίθενται 30.000 Mustang convertible (συνολικά 141.868 αυτοκίνητα). Η πλειοψηφία διεθνώς προτίμησε την κορυφαία έκδοση με τον 5λιτρο V8 και όχι με τον 2.3 της οικογένειας EcoBoost.

Ειδικά στην Ευρώπη, οι παραγγελίες της Mustang έχουν ξεπεράσει έως σήμερα τις 16.600 αυτοκίνητα. Οι παραδόσεις στην ήπειρό μας γίνονται με πιο αργό ρυθμό, καθώς από τις 13.000 Mustang που πωλήθηκαν το 2015, έχουν φθάσει έως σήμερα στα χέρια των ιδιοκτητών τους οι 4.700.

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο (λόγω των καιρικών συνθηκών), η μεγαλύτερη αναλογία της Mustang Convertible στις συνολικές πωλήσεις καταγράφεται στη Γερμανία (με 1 στα 3 αυτοκίνητα)!

Advertisement
Advertisement

Video: Δείτε τη δοκιμή που κάναμε στη νέα Μustang μαζί με Μustang άλογα…