Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποδαρικό για τη νέα Aston Martin DB11

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποδαρικό για τη νέα Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Ποδαρικό για τη νέα Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Η Aston Martin ξεκινά την παραγωγή της πολυαναμενόμενης DB11 για τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου. Με την πρώτη DB11 να εξέρχεται από τη γραμμή παραγωγής του Gaydon, οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες θα αναμένονται μέσα στον Οκτώβρη.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Andy Palmer, ο οποίος θα εξασφαλίσει προσωπικά την ποιότητα επιθεωρώντας τα πρώτα 1.000 αυτοκίνητα, δήλωσε: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για ολόκληρη την επιχείρηση, όταν το πρώτο αυτοκίνητο μπαίνει στην παραγωγή. Η DB11 είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο και προαναγγέλλει την έναρξη μιας νέας και συναρπαστικής εποχή για την Aston Martin».

Η νέα DB11 είναι η πρώτη σε μια σειρά από επτά νέα μοντέλα που θα ξεκινήσει μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, σύμφωνα με το «Δεύτερο Σχέδιο Αιώνα» της εταιρείας. Πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο από την ένδοξη Bloodline «DB», για τα οποία η Aston Martin έγινε τόσο διάσημη.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πάνω από 3.000 παραγγελίες για τη νέα χειροποίητη DB11, η οποία κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας σπορ αυτοκινήτων παραγωγής στο Gaydon. Νωρίτερα αυτό το έτος, η Aston Martin ανακοίνωσε και τη δεύτερη μονάδα παραγωγής του Ηνωμένου Βασιλείου στο Άθαν στην Ουαλία, όπου το νέο crossover πρόκειται να κατασκευαστεί και εκεί.