Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Πλεόνασμα χώρων με την Skoda Fabia Combi

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλεόνασμα χώρων με την Skoda Fabia Combi

skoda

Πλεόνασμα χώρων με την Skoda Fabia Combi

skoda

Μιλώντας για τη Skoda και τα μοντέλα της, το βασικό γνώρισμα που διαχρονικά έρχεται στο μυαλό είναι η ευρυχωρία. Στοιχείο που διατηρείται στα νέα μοντέλα, ακόμα και στη Fabia που αποτελεί την εκπρόσωπο της Τσέχικης μάρκας στη compact κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Αν και υπάρχει και η επιλογή της Fabia Combi που δίνει νέα διάσταση στους τομείς της άνεσης και της ευρυχωρίας. Συγκεκριμένα, το μήκους 4.262 χιλιοστών μοντέλο, προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της, με χωρητικότητα από ξεκινά από τα 530 λίτρα και φτάνει έως και την εντυπωσιακή τιμή των  1.395 λίτρων.

H ανανεωμένη Fabia διαθέτει νέες Simply Clever λύσεις, που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα, όπως: επένδυση διπλής όψης του δαπέδου του χώρου αποσκευών, βάση για tablet και δυο θύρες USB στον πίσω χώρο για τη φόρτιση smartphone ή άλλων συσκευών αλλά και αποσπώμενο φακό LED στο χώρο αποσκευών που φορτίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ειδικά η συγκεκριμένη λύση συναντάται μόνο στην έκδοση Combi.

Skoda-Fabia_Combi-2019-c640

Advertisement
Advertisement

Εφοδιάζεται με γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τρεις κινητήρες βενζίνης: έναν κινητήρα MPI και δυο κινητήρες TSI, όλους με κυβισμό 1,0 λίτρου. Αποδίδουν 75, 95 και 110 άλογα, με τις τιμές της ροπής να ορίζονται αντίστοιχα στα 95, 160 και 200 N.

Η πρώτη επιλογή συνοδεύεται από τα πακέτα εξοπλισμού Active και Comfort και οι άλλες δύο από τα Ambition και Style. Μάλιστα στις δύο πιο ισχυρές εκδόσεις, η Skoda Fabia Combi εφοδιάζεται και με DSG κιβώτιο.

Skoda-Fabia_Combi-2019-a640

Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως οι κινητήρες TSI είναι πλέον εξοπλισμένοι με φίλτρο σωματιδίων, ενώ όλοι οι βενζινοκινητήρες πληρούν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6AG.

Όλα αυτά σε ένα εκσυγχρονισμένο αισθητικά «πακέτο», με δυναμική εμφάνιση, καθαρές γραμμές και άφθονο στιλ. Εξοπλισμένο με πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, με τη Skoda Fabia Combi να έχει λάβει βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Advertisement

Αναλυτικά οι τιμές απόκτησης της Skoda Fabia Combi:

combi