Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιθανή η παραγωγή της M850i από την BMW

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιθανή η παραγωγή της M850i από την BMW

ΝΕΑ

Πιθανή η παραγωγή της M850i από την BMW

ΝΕΑ

Καθώς οι λάτρεις της BMW περιμένουν με ανυπομονησία την αναγέννηση της Σειράς 8, οι φημολογία σχετικά με τις εκδόσεις που θα περιλαμβάνει γίνεται συνεχώς πιο έντονη.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του BMW Blog στα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνεται και η παραγωγή μιας έκδοσης M Sport η οποία θα τοποθετείται ανάμεσα στην βασική 840i και την κορυφαία M8. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες όμως θεωρείται πολύ πιθανό η Μ850i να φορά έναν V8 twin turbo κινητήρα με ισχύ κοντά στους 500 ίππους και να διαθέτει μεταξύ άλλων πιο σφικτή ανάρτηση, οροφή από ανθρακονήματα και φυσικά πολλές ακόμα αναβαθμίσεις προς όφελος της απόδοσης.

bmw-m8-gte-test-paulricard-05-harpi530

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της νέας Σειράς 8 αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά στο εργοστάσιο Dingolfing στη Γερμανία. Οι πρώτες ενδείξεις σχετικά με τη σιλουέτα του μεγάλου κουπέ της BMW έρχονται από την αγωνιστική M8 GTE με την οποία η εταιρία συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και το Πρωτάθλημα IMSA.

Η πρώτη εμφάνιση της αγωνιστικής Μ8 GTE θα γίνει στο αγώνα Rolex 24 στην Ντεϊτόνα τον Ιανουάριο. Προς το παρόν σε πλήρη εξέλιξη είναι το πρόγραμμα εξέλιξης που μέσα στο Δεκέμβριο περιλαμβάνει δοκιμές διάρκειας δύο εβδομάδων στη Ντεϊτόνα ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος δοκιμών στην πίστα Paul Ricard στη Γαλλία.

bmw-m8-gte-test-paulricard-05-harpi640