Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσφορές και ανταποδοτικά προγράμματα από Pirelli

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσφορές και ανταποδοτικά προγράμματα από Pirelli

ΝΕΑ

Προσφορές και ανταποδοτικά προγράμματα από Pirelli

ΝΕΑ

Σε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες για τον καταναλωτή συνεργασίες έχει προχωρήσει η Pirelli, με ειδικές προσφορές για τα ελαστικά της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η ιταλική μάρκα έχει περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, και διαθέτει προϊόντα για τους περισσότερους τύπους οχημάτων. Εναρμονίζεται όμως και με τις απαιτήσεις των καιρών και στο πλαίσιο αυτών προέκυψαν τα παρακάτω προγράμματα.

Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών TYRELIFE
Με την αγορά ελαστικών Pirelli σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα για τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, να αντικαταστήσουν άμεσα και δωρεάν το ελαστικό που έχει υποστεί ζημιά με ελαστικό ιδίου τύπου και διαστάσεων. Το πρόγραμμα αυτό εγγυάται τη μακροζωία και προστασία των ελαστικών από οποιαδήποτε μη επιδιορθώσιμη ζημιά όπως διάτρηση, πυρκαγιά ή χτύπημα ακόμα και αν οφείλεται σε υπαιτιότητα του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Επιταγές έκπτωσης AB Plus

Σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarket AB Βασιλόπουλος, έχει αναπτυχθεί πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών για την προτίμησή τους. Έτσι,  αλλάζοντας και τα 4 ελαστικά του ΙΧ αυτοκινήτου με ελαστικά Pirelli της επιλογής του από το δίκτυο καταστημάτων Driver Hellas, ο κάτοχος της κάρτας AB Plus κερδίζει Bonus πόντους, που μπορούν να εξαργυρωθούν σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας, κερδίζοντας έκπτωση έως και 36€ ανάλογα με τη διάμετρο των ελαστικών που απέκτησε.

Κάντε τη «Smart» κίνηση με Shell
Μία άλλη «συμμαχία» είναι αυτή με τα πρατήρια καυσίμων Shell. Με την αγορά 4 ελαστικών από τα καταστήματα Driver, κερδίζουν Smart πόντους ανάλογα με τη διάμετρό τους. Έτσι μπορούν να κερδίσουν έως και 2.400 πόντους στην κάρτα Shell Smart Club όπου μπορούν να εξαργυρώσουν επιλέγοντας μοναδικές προσφορές από τον κατάλογο δώρων της εταιρείας πετρελαιοειδών. Εναλλακτικά, μπορούν να εξαργυρώσουν 2.900 Smart πόντους στα πρατήρια Shell και να κερδίσουν έκπτωση αξίας €30 για την αγορά 4 ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver Hellas.

zp8497586rq