Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήρε πίσω τα χρήματά του με την βοήθεια του newsauto.gr

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήρε πίσω τα χρήματά του με την βοήθεια του newsauto.gr

ΝΕΑ

Πήρε πίσω τα χρήματά του με την βοήθεια του newsauto.gr

ΝΕΑ

Ο εξαπατημένος αγοραστής επέστρεψε στον επιτήδειο έμπορο το αυτοκίνητο με τον «καμένο» εγκέφαλο και πήρε πίσω όλα τα χρήματα…

Advertisement
Advertisement

Η… αυτοπροστασία -την οποία επικαλούμαστε διαρκώς εδώ στο newsauto- λειτούργησε προ όφελος εξαπατημένου αγοραστή εισαγόμενου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Το newsauto όντας δίπλα στα εκατομμύρια των αναγνωστών του, είναι το πρώτο ΜΜΕ που εδώ και τρία χρόνια αποκαλύπτει τις πρακτικές κάποιων αετονύχιδων εμπόρων, που εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη για «μικρό και φθηνό dieselάκι» έχουν εξαπατήσει χιλιάδες αγοραστές, πουλώντας ταλαιπωρημένα, κακά αυτοκίνητα, με τη μέθοδο των γυρισμένων χιλιομέτρων.

Το newsauto, ερευνά, διασταυρώνει και κατόπιν δημοσιεύει κάθε καταγγελία σας και προσπαθεί να αποτελέσει έναν σύμμαχο για τους ανυποψίαστους καταναλωτές, που πραγματικά εξαιτίας της έλλειψης της νομοθεσίας αλλά και της κωλυσιεργίας των Αρχών, είναι αβοήθητοι.

Advertisement
Advertisement

Έτσι και έγινε με δεκάδες περιπτώσεις που αφορούσαν εμπόρους αυτοκινήτων από όλη την Ελλάδα όπου δημοσιοποιήθηκαν οι καταγγελίες τους και ήδη έχουν πάρει τον δρόμο τους για τις δικαστικές αίθουσες.

Ωστόσο κάποια από τις δημοσιοποιημένες καταγγελίες φαίνεται πως έπιασαν άμεσα τόπο καθώς ο συγκεκριμένος επιτήδειος έμπορος, γνωρίζοντας πως το δημοσίευμά μας αφορά την εμπορία του, δεν άφησε να χαθεί χρόνος και πήρε πίσω το προβληματικό όχημα που είχε πουλήσει σε ανυποψίαστο καταναλωτή επιστρέφοντας όλα τα χρήματα που τους είχε δώσει…

Το θέμα αφορούσε αναγνώστη μας – καταναλωτή ο οποίος είχε αγοράσει ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο Nissan Juke diesel και λίγες ημέρες αργότερα ανακάλυψε πως το αυτοκίνητο είχε «πειραγμένο» και «καμένο» εγκέφαλο.

Advertisement

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς το newsauto.gr: «Αγαπητό newsauto και κ. Γιώργο Ανδρή σας ενημερώνω ότι στις 12 Φεβρουαρίου επέστρεψα το αμάξι στην εμπορία που το είχα αποκτήσει και μου έδωσαν πίσω όλο το ποσό που είχα καταβάλει για την αγορά του! Φυσικά δεν μου επέστρεψαν κάποια έξοδα για τις βλάβες όμως δεν πειράζει. Θα καταφέρουμε να ζήσουμε και χωρίς τα επιπλέον χρήματα ενώ οι επιτήδειοι έμποροι θα συνεχίσουν να ζουν με τα πολλά αλλά με τον δικό τους παράνομο τρόπο.

Σας ευχαριστώ για ότι κάνετε για εμένα και για το άμεσο ενδιαφέρον που μου δείξατε.

Advertisement

Ελπίζω να συνεχίσετε το έργο σας και να βοηθήσετε και άλλους καταναλωτές…».

Εμείς, συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, για αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε από κάποιους (λίγους ευτυχώς) επιτήδειους εμπόρους εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων…

 

Advertisement