Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος θα πάρει ως δώρο αυτή την ανοικτή Μ6;

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος θα πάρει ως δώρο αυτή την ανοικτή Μ6;

ΝΕΑ

Ποιος θα πάρει ως δώρο αυτή την ανοικτή Μ6;

ΝΕΑ

Ένα επιπλέον κίνητρο έχουν οι καλύτεροι αναβάτες στον κόσμο για να… διεκδικούν την pole position σε κάθε αγώνα του MotoGP. Η BMW, χορηγός του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας, προσφέρει κάθε χρόνο ένα μοντέλο με τη… φροντίδα της Μ Division στον αναβάτη που θα καταλάβει τις καλύτερες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πέρσι ήταν ο Marc Marquez αυτός που πήρε ως δώρο μία Μ4 με 431 ίππους. Φέτος το βραβείο γίνεται ακόμη πιο πλούσιο, καθώς πρόκειται για την M6 Convertible με V8 βενζίνης που αποδίδει 560 PS. Το cabrio επιδόσεων χρειάζεται μόλις 4,3 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 250 km/h. Ακόμη κι αν καταναλώνει πολύ, να είστε σίγουροι ότι ο αναβάτης που θα το κερδίσει έχει την οικονομική άνεση να το… θρέψει.

Η BMW M προσφέρει το συγκεκριμένο βραβείο κάθε χρόνο από το 2003. Για την ανάδειξη του νικητή ισχύει βαθμολογία (πχ 25 βαθμοί για την pole, 20 βαθμοί για τη 2η θέση κλπ) και ο αναβάτης με τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει το αυτοκίνητο. Από τρία μοντέλα της BMW M έχουν κερδίσει οι Valentino Rossi και Casey Stoner, ενώ ο Marquez και ο Jorge Lorenzo από δύο. Οι Sete Gibernau και Nicky Hayden έχουν… μόλις από ένα.

Advertisement
Advertisement