Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος δεν ήθελε τον «Joey» στο Top Gear;

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος δεν ήθελε τον «Joey» στο Top Gear;

ΝΕΑ

Ποιος δεν ήθελε τον «Joey» στο Top Gear;

ΝΕΑ

Μπορεί για το κοινό η ανακοίνωση ένταξης του θρυλικού «Joey» από τα φιλαράκια στην ομάδα παρουσίασης του ανανεωμένου Top Gear να ήταν είδηση… σωτηρία για το μέλλον του τηλεοπτικού σόου, όμως δεν ήταν όλη η ομάδα υπέρ αυτής της εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ποιος λοιπόν δεν ήθελε τον Matt Le Blanc; Η βρετανική εφημερίδα Express έχει την απάντηση αν και οφείλουμε να τονίσουμε πως πρόκειται για ένα έντυπο αμφιβόλου εγκυρότητας. Αναπαράγουμε λοιπόν το εν λόγω ρεπορτάζ, με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα λοιπόν με την Express, ο επικεφαλής του νέου Top Gear, Chris Evans, ήταν αυτός που δεν ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός – προφανώς γιατί όλα τα βλέμματα θα στρέφονταν σε εκείνον.

Advertisement
Advertisement

Όπως λένε οι Άγγλοι, ο Le Blanc αποτέλεσε επιλογή της διευθύντριας παραγωγής Lisa Clark και αποτέλεσε μία από τις πολλές τριβές που είχε με τον Evans. Όπως και να έχει, το… φιλαράκι εντάχθηκε στην ομάδα και θα αποτελεί όπως όλα δείχνουν το δυνατό της χαρτί.

Εκτός των προαναφερθέντων, στην ομάδα παρουσίασης υπενθυμίζουμε πως βρίσκονται οι Eddie Jordan, Chris Harris, Sabine Schmidt και Rory Reid.