Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με πιο τολμηρή σχεδίαση το νέο VW Golf

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πιο τολμηρή σχεδίαση το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Με πιο τολμηρή σχεδίαση το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Αρχίζουν να πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με την επόμενη γενιά του VW Golf που αναμένεται μέσα στο 2019

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Auto Motor und Sport το νέο Golf θα έχει μια αρκετά πιο τολμηρή και φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση καθώς και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα έχει δοθεί μάλιστα στον τομέα της αεροδυναμικής προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση.

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας MQB η οποία θα προσφέρει μια μείωση του βάρους της τάξης των 50 κιλών σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Επίσης το νέο Golf θα φιλοξενεί μια νέα γενιά κινητήρων EA 211 evo που θα λειτουργεί με βάση τον κύκλο Miller και θα διαθέτει νέο υπερτροφοδότη μεταβλητής γεωμετρίας προσφέροντας χαμηλότερη κατανάλωση και βελτιωμένη απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Golf θα διαθέτει εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου καθώς και υβριδικές ενώ είναι πολύ πιθανό το e-Golf να αντικατασταθεί από μια έκδοση φυσικού αερίου.

Φυσικά το νέο μοντέλο θα διαθέτει στην πιο εξελιγμένη τους έκδοση και όλες τις τεχνολογίες προειδοποίησης και υποβοήθησης του οδηγού καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment.