Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο σπάνιο Pagani Zonda 760

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο σπάνιο Pagani Zonda 760

ΝΕΑ

Το πιο σπάνιο Pagani Zonda 760

ΝΕΑ

Ένα από τα σπάνια μοντέλα Pagani Zonda 760 έχει έρθει προς πώληση στο Μόναχο, για ένα άγνωστο ποσό. Η μικρή ιταλική μάρκα δημιούργησε περίπου δύο δεκάδες οχήματα της σειράς 760. Το πρώτο κομμάτι που κατασκευάστηκε ήταν το 760RS και από τότε, οι πλούσιοι πελάτες έχουν παραγγείλει το δικό τους Zonda.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, αυτό το 760 δεν φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα εφάπαξ όνομα, αντί να αναφέρεται απλά ως Zonda 760. Παρ ‘όλα αυτά, οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης είχε εξοπλίσει το hypercar με ειδικές πινελιές για να το διακρίνει από τα υπόλοιπα.

Pagani-Zonda-760-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου είναι εφοδιασμένο με παραδοσιακές ίνες άνθρακα, εκτός από μια σκούρα κόκκινη λωρίδα άνθρακα που τρέχει κατά μήκος του αμαξώματος. Τα LED φώτα ημέρας έχουν επίσης εγκατασταθεί όπως και οι περσίδες αέρα στις καμάρες των εμπρός τροχών. Όπως και το εξωτερικό, η καμπίνα είναι επίσης έργο τέχνης. Το κεντρικό στοιχείο του εσωτερικού είναι οι επενδύσεις alcantara και τα δερμάτινα καθίσματα από ανθρακονήματα με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Αλλού, μπορούμε να δούμε μαύρη alcantara στο τιμόνι καθώς και ανθρακονήματα τοποθετημένα σε όλο το ταμπλό.

Pagani-Zonda-760-inter-tsiro-640

Η έκδοση James Edition αναφέρει ότι το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2010, αλλά η Pagani δεν έδωσε κανένα 760 μέχρι το 2012. Αυτό μας λέει ότι το συγκεκριμένο 760 θα μπορούσε να ήταν το μικρότερο Zonda σε μια προηγούμενη ζωή.