Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο ισχυρή και πιο αποδοτική η Skoda Octavia G-TEC

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο ισχυρή και πιο αποδοτική η Skoda Octavia G-TEC

ΝΕΑ

Πιο ισχυρή και πιο αποδοτική η Skoda Octavia G-TEC

ΝΕΑ

Η Octavia G-TEC ανανεώνεται, με τη Skoda να την προσφέρει πλέον μόνο σε wagon έκδοση αλλά να την εξοπλίζει με έναν νέο, αποδοτικότερο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.5lt.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η σπέσιαλ έκδοση του οικογενειακού μοντέλου της Τσέχικης μάρκας που λειτουργεί παράλληλα και με CNG (συμπιεσμένο φυσικό αέριο) επιτυγχάνοντας εξαιρετική οικονομία, δεν θα έχει πια τη liftback εκδοχή την οποία είχαμε δοκιμάσει πριν από μερικούς μήνες (διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ).

Ας δούμε όμως τι αλλάζει. Ο 1400άρης TSI αποτελεί παρελθόν, τη θέση του παίρνει ένας 1500άρης βενζινοκινητήρας που προσφέρει 130 άλογα – 20 περισσότερα από τον προκάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή η αυτονομία με CNG έχει αυξηθεί καθώς και με τις τρεις δεξαμενές γεμάτες (μία από ατσάλι τοποθετημένη εμπρός από τον πίσω άξονα και δύο φτιαγμένες από «… νέα συνθετικά υλικά», τοποθετημένες κάτω από το χώρο αποσκευών), άρα με 17.7 kg συμπιεσμένου φυσικού αερίου, η Octavia G-TEC θα μπορεί να καλύψει συνολικά 480 χιλιόμετρα.

2018-skoda-octavia-g-tec-d640

Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης των 80 χιλιομέτρων σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Κι όταν αδειάσουν αυτές, αναλαμβάνει δράση ο βεζινοκινητήρας με αποτέλεσμα η συνολική αυτονομία να εκτοξεύεται.

Advertisement

2018-skoda-octavia-g-tec-c640

Η νέα Skoda Octavia G-TEC θα προσφέρεται αποκλειστικά με 7άρι αυτόματο κιβώτιο και σε επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style.

Advertisement

2018-skoda-octavia-g-tec-b640