ΝΕΑ

Ποιο είναι το μέλλον της Mini;

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το μέλλον της Mini;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το μέλλον της Mini;

ΝΕΑ

Με πέντε μοντέλα αναμένεται να πορευθεί στο προσεχές μέλλον η Mini, επιλογή που ανακοινώθηκε στα μέσα ενημέρωσης στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου Clubman.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Peter Schwarzenbauer, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της BMW AG: «Θα επικεντρωθούμε σε πέντε μοντέλα με ισχυρούς χαρακτήρες. Θα αναπτύξουμε την εικόνα και τα χαρακτηριστικά της μάρκας μας. Θα είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και νέους τομείς επιχειρηματικότητας. Θέλουμε να επεκτείνουμε όσα προσφέρουμε στην premium compact κατηγορία, προσελκύοντας νέους πελάτες, χωρίς όμως να χάσουμε τους λάτρεις του MINI».

Ας αρχίσουμε λοιπόν τα μαθηματικά. Η παραγωγή του Coupe ξέρουμε πως σταμάτησε. Το ίδιο και του Roadster. Τον ίδιο δρόμο προς τη λήθη αναμένεται να ακολουθήσει και το Paceman. Τι μένει; Το νέο Clumban, το hardcore Mini σε 3θυρη και 5θυρη εκδοχή αλλά και το Countryman.

Advertisement
Advertisement

Μένει λοιπόν κενή μία θέση αλλά ο Schwarzenbauer δεν διευκρίνισε αν αυτή θα καλυφθεί από την έκδοση παραγωγής του Superleggera Concept που είχε διαρρεύσει πως ήταν θέμα χρόνου το να πάρει το πράσινο φως ή αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη, με ένα νέο μοντέλο.

Mini-Clubman-d640

Δείτε εδώ το νέο logo της Mini.