Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το σπορ πρωτότυπο της Subaru;

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το σπορ πρωτότυπο της Subaru;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το σπορ πρωτότυπο της Subaru;

ΝΕΑ

Η Subaru κυκλοφόρησε νέες δελεαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το άκρως επιθετικό πρωτότυπο της, το VIZIV Performance, μάλιστα πριν από την επίσημη παρουσίαση του, που αλλού, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χρεωμένο ως “σπορ σεντάν επόμενης γενιάς”, μοιάζει με ένα φουτουριστικό WRX και διαθέτει έναν σπορ μπροστινό προφυλακτήρα με προεκτάσεις από ανθρακονήματα. Οι σχεδιαστές εγκατέστησαν επίσης μια μεγάλη εισαγωγή αέρα μπροστά, μια προτεταμένη μάσκα αλλά και κομψούς προβολείς “hawkeye”.

Πίσω από το θάλαμο του κινητήρα, βλέπουμε «φλόγες» από ανθρακονήματα αλλά και μυώδες αμάξωμα. Στα υπόλοιπα σημαντικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται η οροφή από ανθρακονήματα και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι σχεδιαστές εγκατέστησαν έναν επιθετικό διαχύτη και ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις. Υπάρχουν επίσης φώτα οροφής LED και σπόιλερ τοποθετημένο στον κορμό.

Advertisement
Advertisement

Subaru-viziv-performance-side-tsiro-640

Συνολικά, το πρωτότυπο έχει μήκος 4,630 mm, 1,950 mm πλάτος, 1,430 mm ύψος με μεταξόνιο που εκτείνεται 2.730 mm. Οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς, αλλά η εταιρεία λέει ότι το πρωτότυπο υιοθετεί ένα “υψηλών επιδόσεων” κινητήρα που υποστηρίζεται από το συμμετρικό σύστημα τετρακίνησης της Subaru.

Subaru-viziv-performance-tsiro-640

Advertisement

Η Subaru σημειώνει επίσης ότι εργάζεται επάνω σε προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, τα οποία προγραμματίζονται να τοποθετηθούν στα αυτοκίνητά της μέχρι το 2020. Αυτά έχουν ενσωματωθεί ήδη στο νέο πρωτότυπο και περιλαμβάνουν προφανώς “περαιτέρω βελτιώσεις” στο σύστημα EyeSight, καθώς και ένα “εξαιρετικά ακριβές” σύστημα πλοήγησης.