Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα γιορτάσει την επέτειο της η Mitsubishi;

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα γιορτάσει την επέτειο της η Mitsubishi;

ΝΕΑ

Πως θα γιορτάσει την επέτειο της η Mitsubishi;

ΝΕΑ

Οι οπαδοί της μάρκας Mitsubishi, δεν μπορούν να βρουν ξανά άλλο Lancer Evolution σε εκθεσιακούς χώρους, αλλά θα έχουν λόγο να γιορτάσουν φέτος. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, η ιαπωνική μάρκα σηματοδοτεί την επέτειό της το 2017, γεγονός που αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός για οποιαδήποτε εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η παραμονή της επιχείρησης για ένα αιώνα, σε έναν κόσμο που έχει περάσει τόσα πολλά, μάλιστα κατά τη διάρκεια και αυτής της σκληρής οικονομικά περιόδου, αν μη τι άλλο είναι σημαντική. Τώρα, αναφορικά με την επέτειο και τον εορτασμό της, αντί η φίρμα να προσφέρει μια περιορισμένη έκδοση του Lancer Evolution, το οποίο θα είχε γίνει αμέσως συλλεκτικό, (θα μπορούσε να αναστατώσει μερικούς πελάτες της τελευταίας έκδοσης του sedan επιδόσεων), η Mitsubishi είχε κάτι άλλο στο μυαλό.

Η ιαπωνική μάρκα ανέθεσε στην West Coast Customs να αναδημιουργήσει το πρώτο της αυτοκίνητο με σύγχρονη τεχνολογία. Μπορεί να μην έχετε ακούσει για το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το εμπορικό σήμα τριών διαμαντιών, αλλά ονομαζόταν Model Α ​​και ξεκίνησε το 1917. Κατασκευάστηκαν μόνο 22 μονάδες, αλλά παραμένει ένα ορόσημο στην ιστορία της χώρας του ανερχόμενου ηλίου, επειδή ήταν η πρώτη σειρά μαζικών οχημάτων. Το 2017, η εταιρεία θα γιορτάσει αυτή την επέτειο, με ένα ενθύμιο αυτοκίνητο με βάση το Outlander PHEV.

Advertisement
Advertisement

Ίσως αναρωτιέστε πώς θα φαίνεται ένα plug-in υβριδικό SUV από το 2017 εάν μετατραπεί σε κάτι που χτίστηκε πριν από 100 χρόνια, αλλά το τέχνασμα είναι πως το πρώτο θα χρησιμοποιηθεί ως δωρητής πλατφόρμας. Από εκεί και πέρα, η West Coast Customs θα χειριστεί τα υπόλοιπα προκειμένου να μετατρέψει σε όχημα αναψυχής τον θρυλικό πρόγονο.

Λογικά, θα δείτε ολοκληρωμένο το ενδιαφέρον αυτό όχημα στο τέλος του καλοκαιριού, το οποίο ναι θα υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα αυτοκίνητά της!