Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Pick’ n Roll από το instacar!

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pick’ n Roll από το instacar!

ΝΕΑ

Pick’ n Roll από το instacar!

ΝΕΑ

Το instacar βρίσκεται μέσα σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις καλαθοσφαίρισης επιδιώκοντας την ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Η καλαθοσφαίριση μπορεί με άνεση να χαρακτηριστεί το άθλημα των Ελλήνων καθώς μας έχει χαρίσει αμέτρητες χαρές και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το μπάσκετ και η «πορτοκαλί στρογγυλή θεά» συνεχίζουν να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο με πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι η συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) στο Final Four της Euroleague.

Το instacar, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσίας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, τα τελευταία 5 χρόνια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την καλαθοσφαίριση. Έχοντας κατανοήσει ότι το συγκεκριμένο άθλημα μπορεί να αναδείξει τη θετική εικόνα του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, θέλησε να συμβάλλει και να ενισχύσει με συγκεκριμένες δράσεις αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία.

Παράλληλα, ένας ακόμα στόχος είναι να φέρει ξανά την οικογένεια στα γήπεδα, αλλά και ευπαθείς ομάδες παιδιών, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώσουν την εμπειρία ενός τόσο θεαματικού αθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Το instacar έχει στενή χορηγική συνεργασία με την KAE Περιστερίου bwin και την ΚΑΕ Παναθηναϊκού AKTOR. Στην περίπτωση της ΚΑΕ Περιστερίου το instacar είναι ο επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων των μελών της ομάδας, ενώ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η σχέση είναι ακόμα πιο στενή και εμβαθύνει σε ακόμα περισσότερες χορηγικές δράσεις για τα επόμενα 3 χρόνια. Επιπλέον, στηρίζει και τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ.

Ίσως η πιο σημαντική δράση του instacar είναι η «Πορτοκαλί κερκίδα». Πρόκειται για μια δράση που φέρνει παιδιά διάφορων ιδρυμάτων κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Η πρώτη «Πορτοκαλί κερκίδα», εγκαινιάστηκε στον αγώνα του Περιστερίου με την ισπανική Μάλαγα, για τον θεσμό Basketball Champions League, με τη συμμετοχή 10 παιδιών από το ΕΛΕΠΑΠ, ένα από τα ιδρύματα που το instacar στηρίζει στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά την εταιρική υπευθυνότητα.

Advertisement

Παράλληλα, στον αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον ΠΑΟΚ, η συμμετοχή τριπλασιάστηκε καθώς παρευρέθηκαν 30 παιδιά από διάφορα ιδρύματα, όπως το ΕΛΕΠΑΠ, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και τον Σύλλογο Μέριμνας Ανηλίκων και Νέων.

Το ίδιο συμβαίνει και στη συνεργασία του instacar με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω στον τομέα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Χάρη στις αναβαθμισμένες δράσεις στην έδρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ οι μικροί (και μεγάλοι) φίλοι της καλαθοσφαίρισης μπορούν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία που ενώνει τον αθλητισμό με την οικογένεια και την ψυχαγωγία.

Advertisement

Άλλωστε το instacar έχει συνδέσει την επιχειρηματική του ανάπτυξη με τη διατήρηση ενός διευρυμένου κοινωνικού αποτυπώματος, στηρίζοντας οργανώσεις και φορείς με σημαντική κοινωνική δράση.

Σε μερικές ημέρες όλος ο μπασκετικός κόσμος θα στρέψει τα βλέμματά του στο Βερολίνο όπου πραγματοποιείται το Final Four της Euroleague. Εκεί, δύο ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κατακτώντας για μια ακόμα φορά την κορυφή της Ευρώπης.

Το instacar δε θα μπορούσε να λείψει από αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση συνεχίζοντας και ενισχύοντας τη σχέση της με τη Euroleague. Στο Final Four του Βερολίνου το instacar θα είναι επίσημος χορηγός και θα δώσει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του και σε Έλληνες φιλάθλους να διεκδικήσουν εισιτήρια για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Advertisement

Η παρουσία του instacar θα επεκταθεί και στο Fan Zone προσφέροντας συλλεκτικά δώρα στους επισκέπτες πάντα παρέα με την πορτοκαλί μασκότ Car Boldie. Η Uber Arena λοιπόν του Βερολίνου φέτος θα βαφτεί… πορτοκαλί χάρη στη δυναμική παρουσία του instacar.