Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιάσαμε στα πράσα το VW T-Roc R να κάνει δοκιμές

Ελλάδα 2:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιάσαμε στα πράσα το VW T-Roc R να κάνει δοκιμές

ΝΕΑ

Πιάσαμε στα πράσα το VW T-Roc R να κάνει δοκιμές

ΝΕΑ

Ένα εξαιρετικά μυώδες T-Roc με έντονο καμουφλάζ κάνει συχνές εμφανίσεις τις τελευταίες ημέρες στο Nurburgring επιβεβαιώνοντας την έλευση της έκδοσης R για το μικρό SUV της VW.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τις προηγούμενες μέρες βρεθήκαμε για δημοσιογραφικό θέμα στην πίστα του Nurburgring. Μεταξύ άλλων καταφέραμε να απαθανατίσουμε το VW T-Roc R καμουφλαρισμένο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Το έντονο καμουφλάζ με το οποίο είναι καλυμμένο το T-Roc, που τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις εμφανίσεις του στην πίστα του Nurburgring και στην περιοχή γύρω από αυτή, δεν κρύβει το μυώδες αποτύπωμα του. Προφανώς πρόκειται για τις τελευταίες ενταντικές δοκιμές εξέλιξης της γρήγορης έκδοσης R που μάλλον θα αποκαλυφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο βαθύς εμπρός προφυλακτήρας, οι μεγάλες ζάντες με τα εξίσου ευμεγέθη φρένα και φυσικά η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης δηλώνουν σαφώς έναν σπορ χαρακτήρα. Εκτός απροόπτου η συγκεκριμένη έκδοση θα ονομάζεται R καθώς οι άνθρωποι της VW έχουν κατά καιρούς τονίσει πως το προσωνύμιο GTI θα συνοδεύει μόνο τα γρήγορα χάτσμπακ μοντέλα και όχι τα SUV.

Advertisement
Advertisement

Το T-Roc R αναμένεται να έχει αρκετές μηχανολογικές ομοιότητες με το Golf R μεταξύ των οποίων ο δίλιτρος TSI που θα την περίσταση η απόδοσή του είναι πολύ πιθανό να κυμαίνεται κοντά στους 300 ίππους. Φυσικά θα υπάρχει τετρακίνηση καθώς και το 7άρι κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη.

Με δεδομένο πως παρά το έντονο καμουφλάζ το αυτοκίνητο δείχνει οπτικά πολύ κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να δείχνει το μοντέλο παραγωγής δεν είναι απίθανο η παρουσίασή του να είναι πολύ κοντά, ακόμα και στο Σαλόνι του Παρισιού τον επόμενο μήνα.