ΝΕΑ

Ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Top Gear;

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Top Gear;

ΝΕΑ

Ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Top Gear;

ΝΕΑ

Όλα δείχνουν πως πάμε για… νέα εποχή για το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου Top Gear, με το BBC να φέρεται να έχει καταλήξει σε ομάδα-έκπληξη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Παρότι το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ακόμα αρνείται να επιβεβαιώσει τα σενάρια, όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει σε ένα ενδιαφέρον τρίο που θα αντικαταστήσει τον… οξύθυμο Jeremy Clarkson αλλά και τους James May-Richard Hammond που αρνήθηκαν να συνεχίσουν χωρίς τον συνεργάτη τους.

Advertisement
Advertisement

Τα βλέμματα προφανώς τραβάει η Jodie Kidd, πρώην μοντέλο, πρόσωπο με συχνή παρουσία μπροστά από τις κάμερες που μέχρι πρότινος παρουσίαζε μάλιστα μία τηλεοπτική εκπομπή με θέμα το αυτοκίνητο, στο Channel 5 της Αγγλίας. Ο τίτλος του ήταν «The Classic Car Show». Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η 36χρονη έχει ήδη… εμπειρία από το Top Gear αφού είχε βρεθεί δις στα πλατό ως καλεσμένη.

Αγαπημένος των petrolheads θα είναι ο Guy Martin – γνωστός για την τρέλα του αναβάτης που μάλιστα έχει συνδέσει το όνομά του με την πλέον θρυλική δοκιμασία των δύο τροχών, το «Isle of Man». Όσοι μάλιστα έχετε δει το περίφημο ντοκιμαντέρ «TT: Closer to the Edge», θα θυμάστε τις… φαβορίτες του. Τηλεοπτικά, έχει συνεργαστεί με το Channel 4 όπου έχει παρουσιάσει τα «How Britain Worked», «Guy Martin’s Passion for Life», «Our Guy in India» και «Speed».

Advertisement

Την ομάδα συμπληρώνει ο ηθοποιός Philip Glenister. Είναι 52 ετών, πρωταγωνίστησε σε σειρές όπως το «Life on Mars» ενώ το 2014 παρουσίασε την εκπομπή «For the Love of Cars» στο Channel 4.

Advertisement