ΝΕΑ

Ποια θα είναι η επόμενη Maserati;

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια θα είναι η επόμενη Maserati;

ΝΕΑ

Ποια θα είναι η επόμενη Maserati;

ΝΕΑ

Αλλαγή στρατηγικού πλάνου για τη Maserati που βλέποντας πως οι πωλήσεις της δεν ακολουθούν την πορεία που ήθελε, έριξε τον στόχο της ενόψει 2018. Παράλληλα, άλλαξε και τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με την «επόμενη μέρα» της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αρχικά ο μεγαλεπήβολος στόχος των 75 χιλιάδων ετήσιων πωλήσεων, έχει πέσει στον πιο ρεαλιστικό των 50 χιλιάδων. Παράλληλα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το μέλλον )της (εντυπωσιακής αλλά προφανώς όχι τόσο εμπορικής) Alfieri είναι πλέον αμφίβολο (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Με το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας, τη Levante, να έχει μόλις αποκαλυφθεί, εύλογα η ερώτηση είναι «ποιο θα είναι το επόμενο νέο μοντέλο;».

Advertisement
Advertisement

Την απάντηση έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maserati, Harald Wester, που στο περιθώριο του 86ου Διεθνούς Σαλονιού της Γενεύης, ρωτήθηκε σχετικά από το Motoring.

«Οι επόμενες πρεμιέρες μας θα αφορούν στους αντικαταστάτες των GranTursimo και GranCabrio*», είπε ο Wester. Δεν έθεσε χρονοδιάγραμμα αλλά δεδομένου πως το 2018 περιμένουμε να μπει (αν μπει) στην παραγωγή η Alfieri, μάλλον τα προαναφερθέντα μοντέλα μέσα στο 2017.

*φωτο