Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιά Lamborghini Aventador είναι η πιο γρήγορη; (+video)

Ελλάδα 5:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιά Lamborghini Aventador είναι η πιο γρήγορη; (+video)

ΝΕΑ

Ποιά Lamborghini Aventador είναι η πιο γρήγορη; (+video)

ΝΕΑ

Σε περίπτωση που σας «έτρωγε» η απορία για το ποια εκδοχή της Lamborghini Aventador είναι πιο γρήγορη σε επιτάχυνση, δείτε το video που ακολουθεί.

Advertisement
Advertisement

Είναι πάνω από δέκα χρόνια που η Lamborghini παρουσίασε την Aventador και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια χρονομετρημένη κόντρα ανάμεσα σε διάφορες εκδόσεις της.

Το κανάλι CarWow διοργάνωσε πρόσφατα μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου που παρουσιάστηκαν εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Έτσι λοιπόν, όπως φαίνεται και στο video, ούτε μια και δύο αλλά τέσσερις Aventador «στήνονται» στην εκκίνηση της ευθείας για μια κόντρα που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Για την ακρίβεια, οι Aventador ήταν αρχικά πέντε αλλά η πιο νέα από αυτές, η Ultimae, ήταν τόσο καινούργια που το Launch Control δεν επιτρεπόταν από τον κατασκευαστή να ενεργοποιηθεί, με συνέπεια η συγκεκριμένη Aventador να εξαιρεθεί από τις «κόντρες» που ακολούθησαν και που βλέπουμε στο video.

Advertisement
Advertisement

Στον πρώτο αγώνα, ο οδηγός της Aventador SV είχε την καλύτερη αντίδραση στην εκκίνηση και έτσι δικαιολογήθηκε το ότι τερμάτισε πρώτος. Στο δεύτερο αγώνα, η τάξη αποκαταστάθηκε με τις Aventador S και SVJ να ξεκινούν καλύτερα από τις άλλες δύο και να φτάνουν με αυτή τη σειρά στον τερματισμό.

Τέλος, στον τρίτο και τελευταίο «αγώνα» η SV ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα αν και στον τερματισμό ο χρόνος της ήταν πανομοιότυπος με εκείνον της SVJ και της S– με την τελευταία να είναι εκείνη που κρίθηκε από το photo finish πως τερμάτισε πρώτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κορυφαίο της ABT κόντρα στη Lamborghini Huracan STO (+video)
Η Lamborghini κατασκευάζει ακόμα 15 Aventador Ultimae
Πόσο μπορεί να κοστίζει ο κινητήρας μιας Lamborghini Aventador;

Advertisement

 

 

 

Advertisement