Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερο δυναμικό το νέο Audi Q3

Ελλάδα 18:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερο δυναμικό το νέο Audi Q3

ΝΕΑ

Περισσότερο δυναμικό το νέο Audi Q3

ΝΕΑ

Mετά το λανσάρισμα του νέου Q2 , η Audi ετοιμάζει για το 2017 την επόμενη γενιά του Q3. To μικρομεσαίο crossover της εταιρείας αναμένεται πιο δυναμικό σε σχεδίαση και πλουσιότερο σε τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το Audi Q3 παρουσιάστηκε το 2011, ανανεώθηκε πριν από δύο χρόνια σε εμφάνισή και κινητήρες και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει μια αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία. Η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη γενιά του μοντέλου, που θα κάνει την εμφάνισή της στα μέσα του 2017.

Όπως είναι φυσικό, οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο (όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε), δείχνοντάς μας ένα αμάξωμα πολύ δυναμικό σε σχεδίαση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου, θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο σε διαστάσεις και θα διαθέτει πιο ευρύχωρο εσωτερικό. Παράλληλα η γκάμα των κινητήρων του θα είναι πιο πλήρης από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα περιμένουμε την προσθήκη δύο ακόμα μηχανικών συνόλων, όπως ο νέος 1,0 TFSI και ο 1,6 ΤDI, ενώ βέβαιη θεωρείται και η παρουσία του 1.400άρη κινητήρα βενζίνης με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Τέλος, η Αudi θα εξοπλίσει το νέο Q3 με όλα τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτει, όπως το Audi Pre Sense City και το Traffic Jam Assist.