Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες για τη Citroen

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες για τη Citroen

ΝΕΑ

Πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες για τη Citroen

ΝΕΑ

Η 86η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης πλησιάζει και η Citroen ετοιμάζει ένα περίπτερο που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα αφού θα έχει πέντε επίσημες πρώτες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Παγκόσμια πρεμιέρα λοιπόν κάνουν το SpaceTourer αλλά και το SpaceTourer Hyphen που έχει βασιστεί στη συνεργασία της Citroen και του νεανικού ποπ-ροκ γαλλικού συγκροτήματος Hyphen Hyphen.

Πρόκειται για ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο που συνδέει τα πολυμορφικά με τα SUV, τις ανάγκες πόλης και… ταξιδιού και θα αποκαλυφθεί στο περίπτερο της Citroen την 1η Μαρτίου στις 9:30 π.μ., με καινοτομία τη… ζωντανή μουσική παράσταση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Advertisement
Advertisement

Συνέχεια με το e-Méhari ένα 100% ηλεκτρικό 4-θέσιο που αποτελεί σύγχρονη ερμηνεία του εμβληματικού μοντέλου της γαλλικής μάρκας ενώ παράλληλα με αυτό, θα αποκαλυφθεί και μία ιδέα που γεννήθηκε μετά από συνεργασία της Citroen με δημοφιλή γαλλικό οίκο μόδας.

Και φυσικά, έχουμε και δύο νέες εκδόσεις του C4 Cactus. Η μία ονομάζεται Rip Curl και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της γαλλικής μάρκας και την γνωστή εταιρεία εξοπλισμού για surf (κεντρική φωτό) και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Η άλλη τιτλοφορείται «W», είναι σε ολόλευκο χρώμα κι όπως λέει η Citroen «προσφέρει μια νέα αστική πρωτότυπη εμφάνιση που επιλέγει την κομψότητα».