Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Παρουσιαστής έκπληξη στο Top Gear!

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρουσιαστής έκπληξη στο Top Gear!

Men + Speed

Παρουσιαστής έκπληξη στο Top Gear!

Men + Speed

Ο απολαυστικός Joey Tribbiani από την τηλεοπτική σειρά-θρύλο «Friends», κατά κόσμον Matt Le Blanc, αποτελεί το όνομα έκπληξη που θα βρεθεί στο πλάι του Chris Evans στη «νέα εποχή» του Top Gear!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μία κίνηση έκπληξη την οποία το κοινό και ο κόσμος του αυτοκινήτου έχουν ήδη υποδεχθεί με ενθουσιασμό αφού το όνομά του δεν είχε ακουστεί καν στη λίστα υποψηφίων διαδόχων της τριπλέτας των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

«Ως μουρλός με τα αυτοκίνητα και μεγάλος θαυμαστής του Top Gear, νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που θα είμαι μέλος του επόμενου κεφαλαίου αυτού του εικονικού τηλεοπτικό σόου», είπε ο 48χρονος ηθοποιός από το Νιούτον της Μασαχουσέτης.

Advertisement
Advertisement

Ο διάσημος κωμικός αναμένεται να δώσει τηλεοπτικό… φιλί της ζωής στον Evans, η επιλογή του οποίου ως επικεφαλής παρουσιαστής δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε το BBC. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο φωτογραφικός φακός που τον απαθανάτισε να έχει αναγούλες δίπλα από ένα Audi R8, αποτέλεσαν νέο, γερό πλήγμα.

«Ανυπομονώ να μοιραστώ με τον Matt όσα έχουμε προγραμματίσει να προβληθούν στους τηλεοπτικούς δέκτες στη συνέχεια της χρονιάς. Είναι petrolhead και είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσεται στην ομάδα του Top Gear», είπε από την πλευρά του o Evans.

Την ίδια ώρα, οι... επί 22 σεζόν παρουσιαστές του Top Gear, έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το νέου τους σόου στο Amazon!

Την ίδια ώρα, οι… επί 22 σεζόν παρουσιαστές του Top Gear, έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το νέου τους σόου στο Amazon!

O Le Blanc έχει συμμετάσχει δύο φορές σε παλαιότερα επεισόδια του Top Gear, κατέχει μάλιστα το ρεκόρ γύρου με το λογικού κόστους αυτοκινήτου. Παράλληλα, έχει πολλάκις βρεθεί στα paddock της Formula 1. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τη νέα του καριέρα!