Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτρικό Audi Q2 L E-Tron

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτρικό Audi Q2 L E-Tron

ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτρικό Audi Q2 L E-Tron

ΝΕΑ

Η Audi αποκαλύπτει  και επισήμως μία νέα έκδοση του Q2, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά στην Κίνα, με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο της γερμανικής φίρμας στην πιο σημαντική, από εμπορικής άποψης, αγορά του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το Q2 L E-tron, όπως και ονομάζεται η συγκεκριμένη έκδοση, παρουσιάστηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον εορτασμό της 30ης επετείου συνεργασίας ανάμεσα στην Audi και την εταιρεία First Automotive Works (FAW). Σχεδιαστικά ακολουθεί πιστά τις γραμμές του αντίστοιχου Q2 L, της έκδοσης με το επιμηκυμένο κατά 27 mm μεταξόνιο και μήκος, ένα στοιχείο που όπως δείχνουν οι πωλήσεις αγαπούν οι Κινέζοι, αναγκάζοντας τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν ανάλογες εκδόσεις.

49b6c93e-audi-q2-e-tron-spy-shots-8-chariatis-530

Όπως ανακοινώνει η ίδια η γερμανική φίρμα, το Q2 L E-tron θα αποτελεί το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες των Κινέζων καταναλωτών, θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο του Φοσάν, στη Ν. Κίνα, με το λανσάρισμά του να ξεκινά μέσα στο 2019, παράλληλα με το μεγαλύτερο e-tron. Σε ότι αφορά τα τεχνικά στοιχεία, η Audi δεν έχει ανακοινώσει κάτι περεταίρω, πλην της αναφοράς για την αυτονομία που με πλήρη φόρτιση των μπαταριών, θα ανέρχεται στα 500 km.

Advertisement

11005f7f-audi-q2-e-tron-spy-shots-4-chariatis-640